ΕΛΛΑΔΑ

ΚΚΕ: Κανένας δεν μπορεί να μιλάει για «παραπλανημένους» για να καλύψει το «ψάρεμα» ψήφων στα βρώμικα νερά του φασισμού

Με αφορμή τις νέες δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα για τους «παραπλανημένους» ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής, το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ, αναφέρει πως «δεν είμαστε στο 2012» για να μη γνωρίζει κάποιος το ποιόν της εγκληματικής οργάνωσης, ενώ κάνει λόγο για προσπάθεια «κάλυψης του ”ψαρέματος” ψήφων από τα βρώμικα νερά του φασισμού» από πλευράς αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Υπενθυμίζεται ότι σε σημερινή (19/5) τηλεοπτική του συνέντευξη στη Φαίη Σκορδά, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, είπε μεταξύ άλλων ότι πρέπει να «προσεγγίσουμε όσους παρασύρθηκαν και ψήφισαν Χρυσή Αυγή», αφού δεν είναι όλοι όσοι την ψήφισαν φασίστες.

Συμπλήρωσε πως σε κάθε περίπτωση, στόχος των πολιτικών είναι να προσπαθούν να αλλάζουν τα μυαλά των πολιτών που είναι απογοητευμένοι ή παραπλανημένοι.

Στην ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ αναφέρεται:

«Ο κ. Τσίπρας στην προσπάθειά του να καλύψει το προσκλητήριό του στους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής, φτάνει στο σημείο να “φουσκώνει” ακόμα και τα ποσοστά της, μιλώντας για 600.000 ψήφους! Τον ενημερώνουμε ότι δεν είμαστε στο 2012. Η Χρυσή Αυγή το 2019 πήρε 165.000 ψήφους κι ενώ είχε αποκαλυφθεί ο χαρακτήρας της ως ναζιστικής – εγκληματικής οργάνωσης, που επισφραγίστηκε στη συνέχεια και με την καταδικαστική απόφαση.

Κανένας, λοιπόν, δεν μπορεί να λέει ότι απευθύνεται σε “παραπλανημένους” για να καλύψει το “ψάρεμα” ψήφων στα βρώμικα νερά του φασισμού» υπογραμμίζει το ΚΚΕ σε σχόλιό του.

«Ο λαός και η νεολαία δεν θα δείξουν καμία ανοχή στον φασισμό κι αυτός είναι ένας ακόμα λόγος για να ενισχύσουν το ΚΚΕ στις εκλογές της Κυριακής» τονίζει καταλήγοντας το σχόλιο του κόμματος.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA