ΕΛΛΑΔΑ

Καταγγελία σεξουαλικής κακοποίησης 19χρονης από αστυνομικούς

Μία πολύ σοβαρή καταγγελία ερευνά το Τμήμα Εσωτερικών, καθώς μία κοπέλα 20 ετών ισχυρίζεται ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά από δύο άντρες μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας.

Σύμφωνα με το protothema, η 19χρονη αναφέρει στην καταγγελία της ότι το βράδυ της Τρίτης (11/10) μετέβη μαζί με αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στο Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας και εκεί μπήκαν σε χώρο που χρησιμοποιείται από το προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ.

Μέσα σε αυτό το δωμάτιο, η γυναίκα κατήγγειλε πως κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τους δύο αστυνομικούς.

Ήδη έχει ενημερωθεί η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων και πλέον διενεργείται ενδελεχής έρευνα για το πολύ σοβαρό αυτό περιστατικό. Η κοπέλα μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, θα εξεταστεί από ψυχολόγο.

Οι αστυνομικοί από την πλευρά τους ισχυρίζονται: «Ό,τι έγινε, έγινε με τη συναίνεσή της. Συγκεκριμένα, μετά τη λήξη της βάρδιας τους, εμφανίστηκε η ίδια στο αστυνομικό τμήμα και ένας από τους αστυνομικούς έκλεισε ραντεβού μαζί της. Κι ενώ πήγαιναν με το αυτοκίνητό τους στο σπίτι, έγινε η ερωτική πράξη εντός του οχήματος με έναν από τους αστυνομικούς. Μάλιστα, επικαλούνται στοιχεία από τις κάμερες».

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA