ΕΛΛΑΔΑ

Κασσελάκης: «Θα καταργήσω όλες τις βουλευτικές ασυλίες»

«Το πρώτο πράγμα που θα κάνω είναι να καταργήσω όλες τις βουλευτικές ασυλίες – όλα τα βουλευτικά προνόμια» τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης, σε ανάρτησή του.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης γράφει συγκεκριμένα: «Αν μας τιμήσει ο ελληνικός λαός με την ψήφο του, το πρώτο πράγμα που θα κάνω είναι να καταργήσω όλες τις βουλευτικές ασυλίες – όλα τα βουλευτικά προνόμια. Η Βουλή δε θα εκθρέψει άλλον Κώστα Αχ. Καραμανλή».

Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη συνοδεύεται από το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Δημοκρατία», το οποίο αναφέρεται σε επιστολή που φαίνεται να έλαβε ο Κώστας Καραμανλής από τον Φίλιππο Τσαλίδη, τον τότε διευθύνοντα σύμβουλο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, σχετικά με τον κίνδυνο ενός συμβάντος «μέγιστης σοβαρότητας».

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «δημοκρατία», ο Φίλιππος Τσαλίδης έστειλε την εμπιστευτική επιστολή στις 6 Σεπτεμβρίου 2021, με θέμα «σοβαρά λειτουργικά προβλήματα του ελληνικού σιδηροδρόμου». Αφορμή ήταν δύο ατυχήματα που είχαν συμβεί τον Αύγουστο του 2021 στον Δομοκό και τη Λευκοθέα Σερρών.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA