ΕΛΛΑΔΑ

Κασσελάκης για περιοδεία Γεωργιάδη: «Νόμιζε ότι θα πάει στα Δωδεκάνησα για σόου στα νοσοκομεία και μετά ηλιοθεραπεία»

«Ο Άδωνις Γεωργιάδης νόμιζε ότι θα πάει στα Δωδεκάνησα για πρωινό σόου (“Χρήστο γράφε”) στα νοσοκομεία και μετά ηλιοθεραπεία. Δεν ήξερε την οργή που υπάρχει. Το ναυτικό Βατερλώ που ζει καθημερινά είναι αποτέλεσμα της πολιτικής του. Είναι όλο δικό του» έγραψε σε ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας τις διαμαρτυρίες που συνάντησε σε όλα τα νησιά που επισκέφθηκε ο υπουργός Υγείας, για τις ελλείψεις στο ΕΣΥ.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επισημαίνει στην ανάρτησή του ότι δυο συνεχόμενες χρονιές έκανε περιοδεία στα νησιά του Αιγαίου «και είδα από κοντά τα τεράστια προβλήματα του ΕΣΥ, την εγκατάλειψη, την έλλειψη υποδομών, την υποστελέχωση, την υπερπροσπάθεια των γιατρών και των νοσηλευτών που παλεύουν μόνοι, χωρίς κράτος».

Ο Στέφανος Κασσελάκης συνόδευσε τη δήλωσή του με βίντεο από την περιοδεία του υπουργού Υγείας στο οποίο εκπρόσωπος των εργαζομένων στο νοσοκομείο της Ρόδου εξηγεί τα τεράστια προβλήματα.

Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη

«Ιούνιος 2023.
Μάιος 2024.
Πήγα δύο συνεχόμενες χρονιές περιοδεία στα νησιά του Αιγαίου και είδα από κοντά τα τεράστια προβλήματα του ΕΣΥ, την εγκατάλειψη, την έλλειψη υποδομών, την υποστελέχωση, την υπερπροσπάθεια των γιατρών και των νοσηλευτών που παλεύουν μόνοι, χωρίς κράτος.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης νόμιζε ότι θα πάει στα Δωδεκάνησα για πρωινό σόου (“Χρήστο γράφε”) στα νοσοκομεία και μετά ηλιοθεραπεία. Δεν ήξερε την οργή που υπάρχει.
Το ναυτικό Βατερλώ που ζει καθημερινά είναι αποτέλεσμα της πολιτικής του. Είναι όλο δικό του».

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA