ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία «Atena»: Πλημμύρισαν δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας [ΒΙΝΤΕΟ]

Μια μπόρα ήταν αρκετή για να πλημμυρίσουν γειτονιές και δρόμοι της πρωτεύουσας. H βροχή που έφερε χθες το απόγευμα (10/9) η κακοκαιρία «Atena» στο κέντρο της Αθήνας και τα νότια προάστια, πλημμύρισε δρόμους και ξεχείλισε φρεάτια, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλά προβλήματα.

Στο Γαλάτσι, επιβάτες λεωφορείου κινδύνευσαν, όταν το όχημα «κόλλησε» στους πλημμυρισμένους δρόμους. Στο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο Αλέξανδρος Γύγος, αποτυπώνονται πρωτόγνωρες εικόνες. Το λεωφορείο εκτελούσε κανονικά το δρομολόγιό του, όταν όμως ήρθε η ώρα να σταματήσει στη στάση, ήταν αδύνατο για τους επιβάτες να αποβιβαστούν.

Τα νερά ήταν ορμητικά και οι επιβάτες που επιχείρησαν να κατέβουν, μπήκαν ξανά στο λεωφορείο με τη βοήθεια των συνεπιβατών τους. Το λεωφορείο ακινητοποιήθηκε, καθώς ήταν αδύνατον να συνεχίσει στον ορμητικό χείμαρρο.

Στο μεταξύ στους Αμπελοκήπους, όπως μετέδωσε το MEGA, μία γυναίκα αναγκάστηκε να ανέβει στην οροφή του αυτοκινήτου της για να σωθεί από τα ορμητικά νερά.

Στα πλάνα που παρουσίασε ο τηλεοπτικός σταθμός φαίνεται ακόμα ένας άνδρας να διασχίζει τον πλημμυρισμένο δρόμο με ένα μωρό στην αγκαλιά του.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA