ΕΛΛΑΔΑ

Ηλιούπολη: Συγκλονίζει με την κατάθεσή της η υπάλληλος καφέ που έσωσε την 20χρονη

Τις αγωνιώδεις στιγμές διάσωσης της 20χρονης καταγγέλλουσας από τον κατηγορούμενο αστυνομικό που φέρεται να την είχε φυλακισμένη στο διαμέρισμά του στην Ηλιούπολη και να την εξέδιδε, περιέγραψε στο δικαστήριο η υπάλληλος του καφέ που δεν κοίταξε την δουλίτσα της, κι έσωσε μια αδερφή της.

Όπως αναφέρει το News 24/7, μετά το τέλος της κατάθεσης της καταγγέλλουσας (η οποία συνεχίστηκε και την Τρίτη φέρνοντας το θύμα και πάλι σε πολύ δύσκολη θέση συναισθηματικά και ψυχολογικά), η νεαρή κοπέλα σε ερωτήσεις της έδρας τόνισε ότι έβλεπε σχεδόν κάθε μέρα την 20χρονη στο καφέ και ότι της φαινόταν στενοχωρημένη, γεγονός που την οδήγησε σε συνεχείς προσπάθειες να της ανεβάσει την ψυχολογία και να της φτιάξει το κέφι.

Όπως κατέθεσε, κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά ότι την είδε με πρησμένο πρόσωπο και με μακρυμάνικα ρούχα στο μέσο του καλοκαιριού πάνω στη μηχανή του κύριου κατηγορούμενου.

Την ημέρα της διάσωσης η καταγγέλλουσα πήγε στο καφέ «αρκετά χτυπημένη» σύμφωνα με την κατάθεση της υπαλλήλου. Βούρκωσε και είπε, μεταξύ άλλων, ότι «με κρατά παρά τη θέλησή μου, το έχω σκάσει και φοβάμαι».

Η υπάλληλος πήρε την πρωτοβουλία να την κρύψει αρχικά σε μία αποθήκη του καταστήματος ενώ πριν είχε διαπιστώσει ότι ο κατηγορούμενος είχε βγει στη γειτονιά έτσι ώστε να ψάξει την παθούσα έχοντας πάνω του και όπλο.

Εν τέλει με την συνδρομή της ομάδας ΔΙΑΣ (αφού είχε πια ειδοποιηθεί η αστυνομία) η παθούσα μαζί με τη νεαρή υπάλληλο μεταφέρθηκαν πρώτα στο αστυνομικό τμήμα της Ηλιούπολης και εν συνεχεία στο Εσωτερικό Υποθέσεων της ΕΛΑΣ όταν διαπιστώθηκε ότι ο κατηγορούμενος είναι αστυνομικός.

Στο μεσοδιάστημα η παθούσα εκμυστηρεύτηκε ότι φοβόταν για τη ζωή της μητέρας της και αφηγήθηκε στην υπάλληλο ότι ο κατηγορούμενος την έβαζε να κάνει πράγματα που η ίδια δεν ήθελε.«Με έστελνε σε πελάτες για σεξ» τόνισε χαρακτηριστικά.

Ενδιαφέρον έχει ότι η νεαρή υπάλληλος κατέθεσε πως στο νοσοκομείο στο οποίο η παθούσα μετέβη για εξετάσεις, οι αστυνομικοί την παρουσίασαν στους γιατρούς ως κρατούμενη και όχι ως καταγγέλλουσα σοβαρές αξιόποινες πράξεις.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA