ΕΛΛΑΔΑ

Γυναικοκτονία στη Στρατονίκη Χαλκιδικής – Σκότωσε τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε μπροστά στο παιδί του

Νέα γυναικοκτονία σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας (22/5) στη Στρατονίκη της Χαλκιδικής. Ένας άνδρας δολοφόνησε τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε μπροστά στο παιδί του.

Όπως μεταδίδει το halkidikinews.gr ο ηλικίας μεταξύ 30 και 40 ετών δράστης πυροβόλησε και σκότωσε τη σύζυγό του μέσα στο ίδιο τους το σπίτι ενώ έπειτα αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η γυναικοκτονία έγινε μπροστά στα τρομαγμένα μάτια του παιδιού τους, το οποίο τραυματίστηκε ελαφρά πιθανόν από θραύσμα, αλλά είναι καλά στην σωματική του υγεία.

Ο 8χρονος μεταφέρθηκε αρχικά με σταθμό του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Παλαιοχωρίου και στη συνέχεια στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Για το συμβάν έχει ενημερωθεί η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, ενώ την προανάκριση έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας Πολυγύρου.

Εντοπίστηκε νεκρή γυναίκα σε διαμέρισμα στο Γκύζη – Προσήχθη ο 64χρονος σύντροφός της

Νεκρή εντοπίστηκε χθες το βράδυ (21/5) μια γυναίκα σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου στην οδό Λυκαίου στην περιοχή του Γκύζη.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, στις 7:20 το απόγευμα ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ τηλεφωνικά για μια νεκρή γυναίκα. Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες η γυναίκα δεν έφερε εμφανή σημάδια κακοποίησης.

Την υπόθεση έχει αναλάβει η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, που προσήγαγε και εξετάζει ένα 64χρονο, ο οποίος φέρεται να ήταν σύντροφος της άτυχης γυναίκας.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA