ΕΛΛΑΔΑ

Γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα: Προθεσμία για την Παρασκευή έλαβε ο καθ’ ομολογίαν δράστης

Ο 70χρονος δολοφόνος της 43χρονης γυναίκας στη Σαλαμίνα πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου από την εισαγγελία Πειραιά. Ο άνδρας που πυροβόλησε και σκότωσε την σύντροφό του, Γεωργία, με την οποία διατηρούσε σχέση τα τελευταία επτά χρόνια οδηγήθηκε λίγο μετά τις 12 υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στα δικαστήρια του Πειραιά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες κανένας δικηγόρος δεν θέλει να αναλάβει τον καθ’ ομολογίαν δράστη. Κατά την προσαγωγή του στην εισαγγελία, ήταν κυνικός και αμίλητος ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να ισχυρίστηκε στην κατάθεσή του προς τους αστυνομικούς ότι σκότωσε την άτυχη γυναίκα λόγω «ερωτικής αντιζηλίας». Ανέφερε επίσης με ψυχραιμία ότι έφυγε από τη Σαλαμίνα, πήγε στο Κερατσίνι και μάλιστα κάθισε να πιει καφέ.

«Δεν μας είπε ότι κινδυνεύει η ζωή της»

Την ίδια ώρα, η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου, σε συνέντευξή της στον ΑΝΤ1, ρωτήθηκε για το εάν θα έπρεπε να έχει δοθεί προστασία στην 43χρονη με αστυνομικό έξω από το σπίτι της μητέρας της καθώς είχε καταγγείλει τον ξυλοδαρμό της, ελάχιστα 24ωρα πριν την δολοφονία της.

Η απάντηση της εκπροσώπου της ΕΛΑΣ ήταν η εξής:

«Δεν δόθηκε η εικόνα ότι κινδυνεύει τόσο άμεσα η ζωή της γυναίκας. Αυτό για το οποίο ενημερώθηκαν οι αστυνομικοί είναι ότι κινδυνεύει η σωματική της ακεραιότητα».

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA