ΕΛΛΑΔΑ

Εύα Καϊλή: Η πρώτη αντίδραση της οικογένειάς της μετά την προφυλάκιση

Άγνοια δηλώνουν οικεία πρόσωπα από το οικογενειακό περιβάλλον της Εύας Καϊλή για την εμπλοκή της Ευρωβουλεύτριας στο σκάνδαλο Qatar Gate. Αυτό υποστήριξε άνθρωπος από το στενό οικογενειακό περιβάλλον της αντιπροέδρου του Ευρωκοινοβουλίου, που βρίσκεται προφυλακισμένη στις Βρυξέλλες, καθώς κατηγορείται για χρηματισμό.

«Δεν υπάρχει κάποιο δελτίο Τύπου έως τώρα, περιμένουμε την εξέλιξη του δικαστηρίου έως την Τετάρτη για την Εύα. Περιμένουμε τον πατέρα της να επιστρέψει στην Ελλάδα. Δεν ξέρουμε πότε. Παραλίγο να αντιμετωπίσει πρόβλημα υγείας από τη στενοχώρια του. Ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε καλά. Την υπόθεση χειρίζεται δικηγόρος από το Βέλγιο, προσπαθούμε να έρθουμε σε επικοινωνία μαζί του για να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες» είπε ο άνθρωπος του περιβάλλοντος της οικογένειας στον ΑΝΤ1.

Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας της Εύας Καϊλή ήταν ένας από τους εμπλεκόμενους που τέθηκαν υπό κράτηση για την υπόθεση, ωστόσο, αργότερα αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Μάλιστα, οι Αρχές εντόπισαν τον πατέρα της Καϊλή, έξω από ένα ξενοδοχείο με έναν χαρτοφύλακα γεμάτο χρήματα. Ο σύντροφος της Εύας Καϊλή, Φραντσέσκο Τζιόρτζι, κοινοβουλευτικός βοηθός, έχει επίσης κατηγορηθεί και έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και σε βάρος του.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA