ΕΛΛΑΔΑ

Εκλογές 2023: Οι ψηφοφόροι που έκλεψαν τις εντυπώσεις

Με τις κάλπες να έχουν ανοίξει από τις 07:00 το πρωί και να κλείνουν στις 19:00, αναμένεται να αυξηθεί ακόμα περισσότερο ο κόσμος που θα πάει για ψήφο στις εκλογές του 2023, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι και εκείνες που τράβηξαν με τον δικό τους τρόπο πάνω τους τα βλέμματα.

Λάρισα: Ψήφος υπό τους ήχους του κλαρίνου

Γνωστοί Λαρισαίοι οργανοπαίχτες συνόδευαν τους ψηφοφόρους των εκλογικών κέντρων της Λάρισας με τους ήχους του κλαρίνου. Όσοι προσέρχονταν σε αυτά, για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, είχαν τη χαρά να ρίξουν και έναν χορό, εάν το επιθυμούσαν.

Κυψέλη: Το σκυλάκι που έριξε την ψήφο στην κάλπη

Ένας άνδρας στην Κυψέλη αποφάσισε να ψηφίσει μαζί με παρέα σήμερα και, καθώς όλοι ξέρουν πως ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου είναι ο σκύλος, πήρε μαζί του το σκυλάκι του. Μάλιστα, το εμπιστεύεται τόσο πολύ, που άφησε το τετράποδο φιλαράκι του να ρίξει την ψήφο στην κάλπη.

Konstantinos Tsakalidis / SOOC

Σέρρες: Παντρεύτηκαν και πήγαν να ψηφίσουν κατευθείαν από το γλέντι

Με το νυφικό και με το γαμπριάτικο κουστούμι, μια νύφη και ο γαμπρός που παντρεύτηκαν το Σάββατο (20/5) έβγαλαν φωτογραφία στην αυλή του εκλογικού κέντρου αγκαλιασμένοι, αφού πήγαν κατευθείαν από το γλέντι του γάμου τους στο σημείο για να ρίξουν την ψήφο τους.

Ναύπλιο: Στην κάλπη με γαϊδουράκια και άλογα

Ένας 50χρονος αγρότης από το Ναύπλιο, ανέβηκε στο άλογο, πήρε τα γαϊδούρια του και αποφάσισε να πάει έτσι προς τις σημερινές κάλπες. Αυτός ήταν ο τρόπος του 50χρονου αγρότη να διαμαρτυρηθεί για την κατάσταση στην Ελλάδα.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA