ΕΛΛΑΔΑ

«Είχαμε σεξουαλικές επαφές με την 12χρονη» ισχυρίζονται Μίχος και Σοφιανίδης – Αρνούνται τον βιασμό

Ολοκληρώθηκε η απολογία των δυο κατηγορουμένων παιδοβιαστών για την σεξουαλική κακοποίηση και εκπόρνευση του 12χρονου παιδιού στα Σεπόλια, και πλέον οι Ηλίας Μίχος και Γιάννης Σοφιανίδης οδηγούνται στο γραφείο του εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο βασικός κατηγορούμενος παιδοβιαστής και μαστροπός φέρεται να αποδέχθηκε ενώπιον της ανακρίτριας μόνο «ότι είχε σεξουαλικές επαφές με τη 12χρονη», ομολογώντας με αυτό τον τρόπο την κατηγορία της κατάχρησης σε ασέλγεια ανηλίκου χωρίς να απαντήσει ωστόσο οτιδήποτε που αφορά τις άλλες βαριές κατηγορίες που του αποδίδονται και αφορούν βιασμό, μαστροπεία, εμπορία ανθρώπων κ.ά.

Ο Σοφιανίδης φέρεται να ομολόγησε στη δικαστική λειτουργό ότι «είχε συνευρεθεί» με το παιδί περισσότερες από μία φορές έναντι αμοιβής. Ο κατηγορούμενος παιδοβιαστής σύμφωνα με πληροφορίες υποστήριξε ότι την αμοιβή την έδινε στο κοριτσάκι και όχι στον συγκατηγορούμενο του.

Συμπληρωματική κατάθεση δίνει την Πέμπτη η 12χρονη

Αύριο Πέμπτη η 12χρονη αναμένεται να δώσει νέα συμπληρωματική κατάθεση στο Τμήμα Ανηλίκων, όπως δήλωσε στα δικαστήρια η δικηγόρος της οικογένειας του 12χρονου θύματος βιασμού και εκπόρνευσης στα Σεπόλια, Ασπασία Ταραχοπούλου.

Η δικηγόρος εκτίμησε ότι υπάρχουν κι άλλα παιδιά τα οποία έπεσαν θύμα εκμετάλλευσης, όπως η 12χρονη, ενώ χαρακτήρισε βάσιμη τη μαρτυρία της γυναίκας, η οποία νωρίτερα είχε δημοσίως καταγγείλει ότι το παιδί εκδίδονταν από τον 53χρονο στον οίκο ανοχής της.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA