ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία Καραϊβάζ: «Η ΕΥΠ τον παρακολουθούσε, έχουν εξαφανιστεί 10.000 συνομιλίες από τη δικογραφία»

Παράνομες παρακολουθήσεις του Γιώργου Καραϊβάζ από την ΕΥΠ και «εξαφάνιση» στοιχείων της δικογραφίας καταγγέλλει η συνήγορος της μητέρας και της αδελφής του δολοφονημένου δημοσιογράφου.

Το πρωί της Τρίτης (2/5) η Ρόη Παυλέα, δικηγόρος της μητέρας και αδελφής του δημοσιογράφου, μιλώντας σήμερα το πρωί στο Mega, κατήγγειλε ότι από τη δικογραφία προκύπτει ότι η ΕΥΠ παρακολουθούσε παράνομα τον δημοσιογράφων, ενώ λείπουν περίπου 10.000 παράνομα ηχογραφημένες συνομιλίες. 

«Επειδή έχω ένα πελάτη από την Greek Mafia και υπάρχει το όνομα του Γιώργου στην υπόθεση. Μέσα στη δικογραφία υπάρχουν συνομιλίες με ημερομηνίες που φαίνεται πως παρακολουθούσαν τον Γιώργο. Η ΕΥΠ τον παρακολουθούσε. Όπως γνωρίζουμε, οι παρακολουθήσεις πρέπει να έχουν ένα νομικό πλαίσιο και καταγράφονται για κάποιους μήνες. Η παρακολούθηση γίνεται για κάποιους μήνες», είπε αρχικά.

«Στη δικογραφίες υπάρχουν κάποιες παράνομες συνομιλίες αλλά υπάρχουν και 10.000 συνομιλίες που έχουν εξαφανιστεί. Φαίνεται πως λείπουν. Στον φάκελο υπάρχουν οι ημερομηνίες από τις παρακολουθήσεις αλλά φαίνεται πως μέσα υπάρχουν λιγότερες. Ο Γιώργος ήξερε πως τον παρακολουθούσαν. Το πιο σημαντικό είναι πως ο Γιώργος είχε γράψει για αυτά που γνώριζε στο bloko.gr. Δεν πρέπει να σταθούμε μόνο στον έναν ‘’εγκέφαλο’’. Οι μαφιόζοι ήθελαν να καθαρίσουν το συντομότερο δυνατόν τον Γιώργο γι’ αυτό επέλεξαν Έλληνες εκτελεστές». 

Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή (28/4), η ΕΛΑΣ προχώρησε στη σύλληψη δυο ατόμων για την υπόθεση, δυο χρόνια έπειτα από τη δολοφονία. Οι συλλεφθέντες αρνούνται την εμπλοκή τους, ενώ αναμένεται να απολογηθούν αύριο Τετάρτη, στον ανακριτή.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA