ΕΛΛΑΔΑ

Δίκη Φιλιππίδη – Βίκυ Πρωτογεράκη: «Το 90% των ηθοποιών δείχνει το μόριό του στο θέατρο»

Στο βήμα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου ανέβηκε η Βίκυ Πρωτογεράκη ως μάρτυρας, προκειμένου να καταθέσει υπέρ του Πέτρου Φιλιππίδη, στη δίκη όπου ηθοποιός κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες, έπειτα από καταγγελίες συναδέλφων του σε βάρος του..

Η ηθοποιός Βίκυ Πρωτογεράκη τόνισε ότι δεν πιστεύει αυτά για τα οποία κατηγορείται ο Πέτρος Φιλιππίδης. Μάλιστα κατά την είσοδό της στο δικαστήριο δήλωσε στους δημοσιογράφους, «Είμαι πρόθυμη να υπερασπιστώ τον Πέτρο Φιλιππίδη. Τον ξέρω από μικρό παιδί».

H ίδια τόνισε ότι αυτοπροτάθηκε να καταθέσει και πως δεν την κάλεσαν οι συνήγοροι υπεράσπισης.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Θάνο Βάγιο στο Πρωινό, η ηθοποιός στο δικαστήριο είπε: «το 90% των ανδρών ηθοποιών επεδείκνυε το μόριό τους. Στο θέατρο υπάρχει ένα πλαίσιο ελευθεριότητας, το οποίο μπορεί να γίνεται αντιληπτό από επαγγελματίες άλλων κλάδων ωστόσο αυτές είναι οι συμπεριφορές που και η ίδια έχει δει και με κάποιον τρόπο τις δικαιολογεί».

Η κατάθεση συνεχίζεται.

Μετά την ολοκλήρωση των καταθέσεων, θα ακολουθήσει η απολογία του ηθοποιού, Πέτρου Φιλιππίδη, η οποία φαίνεται πως θα πραγματοποιηθεί από το 2023.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA