ΕΛΛΑΔΑ

Bόλος: Σκότωσε τον αδελφό της γυναίκας του γιατί βίαζε την κόρη του

Για τη δολοφονία του αδελφού της συζύγου του συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης ένας 50χρονος στον Βόλο, στην επαρχιακή Οδό Ζαγοράς-Κάτω Κλάδος.

Όπως μεταδίδει το τοπικό Thenewspaper.gr, ο δράστης πυροβόλησε μία φορά τον 32χρονο με μονόκαννη καραμπίνα ιδιοκτησίας του και στη συνέχεια κάλεσε την Αστυνομία ομολογώντας την πράξη του.

Ο ίδιος παραδόθηκε λέγοντας ότι τον σκότωσε όταν πληροφορήθηκε το πρωί της ίδιας ημέρας από την 18χρονη κόρη του ότι από την ηλικία των 9 ετών τη βίαζε, ενώ το τελευταίο χρονικό διάστημα την εκβίαζε πως θα δημοσιεύσει βίντεο και φωτογραφίες από τους βιασμούς αποσπώντας της χρηματικά ποσά.

Η καραμπίνα του εγκλήματος βρέθηκε σπασμένη σε κομμάτια και κατασχέθηκε, ενώ παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση του θύματος.

Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα gegonota.news, ο 50χρονος έδωσε ραντεβού θανάτου με τον αδελφό της γυναίκας του, λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα χθες, στην περιοχή “Αστέρια” Αγριάς, με μια ασήμαντη πρόφαση. Οι δυο άνδρες συναντήθηκαν και μετά από λεκτική διαμάχη, ο 50χρονος κάνοντας χρήση μονόκαννου κυνηγετικού όπλου τον πυροβόλησε και τον σκότωσε.

Η δολοφονία σημειώθηκε στις 12:28 μετά τα μεσάνυχτα και, σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα έπεσε νεκρό με μια μόνο σφαίρα.

Σημειώνεται πως ο δράστης και το θύμα, πολίτες από την Αλβανία, διέμεναν μόνιμα στην Ελλάδα.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Συνελήφθη, χθες (09-01-2024) το βράδυ στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, αλλοδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, βραδινές ώρες χθες, ο δράστης συναντήθηκε με άλλον αλλοδαπό άνδρα σε περιοχή του Βόλου και υπό συνθήκες που διερευνώνται, ο παθών τραυματίστηκε θανάσιμα ένεκα πυροβολισμού από κυνηγετικό όπλο που έφερε ο δράστης.

Ο δράστης ειδοποίησε τις αστυνομικές Αρχές, ενώ λίγη ώρα αργότερα παρουσιάστηκε αυτοβούλως και συνελήφθη.

Κατασχέθηκαν κυνηγετικό όπλο και ένα φυσίγγιο.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου».

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA