ΕΛΛΑΔΑ

Άρτα: Εντοπίστηκε νεκρός ο 65χρονος που αγνοείτο – Ζωντανός ο 38χρονος γιος του

Εντοπίστηκε ζωντανός το μεσημέρι της Τρίτης 26/9 ο 38χρονος, ο οποίος μαζί με τον πατέρα του είχαν εξαφανιστεί στην διαδρομή από την Λαμία προς την Άρτα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, σε κοντινή απόσταση εντοπίστηκε νεκρός ο πατέρας του. Είχαν εξαφανιστεί με τον αυτοκίνητό του, όταν ο πατέρας είχε παραλάβει το γιο του από το νοσοκομείο της Λαμίας.

Πατέρας και γιος αγνοούνταν από το μεσημέρι της Τετάρτης (20/9/23), όπου και ταξίδευαν με ένα μαύρο Peugeot από Λαμία για Άρτα.

Συγκεκριμένα πρόκειται για έναν 65χρονο που βρέθηκε στη Λαμία, για να παραλάβει τον 38χρονο γιο του από το Γενικό Νοσοκομείο, καθώς νωρίτερα ο τελευταίος είχε σοβαρό ατύχημα στην περιοχή του Τυμφρηστού Φθιώτιδας.

Ο 38χρονος με το αυτοκίνητό του, περίπου στις 2 μετά τα μεσάνυχτα, είχε βγει εκτός δρόμου στην 1,7 χ/θ Τυμφρηστού – Καρπενησίου, αλλά για καλή του τύχη, σταμάτησε 5-6 μέτρα κάτω από το δρόμο.

Τότε δεν είχε τραυματιστεί σοβαρά και είχε διακομιστεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για πρώτες βοήθειες και εξετάσεις στο ΓΝ Καρπενησίου.

Στη συνέχεια διακομίστηκε στο ΤΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας για να ολοκληρωθούν οι εξετάσεις του, οι οποίες και βγήκαν καλές και έτσι πήρε εξιτήριο για να φύγει για το σπίτι του.

Από εκείνο το χρονικό σημείο και μετά τα ίχνη τόσο του 38χρονου, όσο και του 65χρονου πατέρα του, είχαν χαθεί.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA