ΕΛΛΑΔΑ

Άννα Καραμανλή: «Δεν θα ψηφίσω το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια ακόμη κι αν μπει κομματική πειθαρχία»

Την αντίθεσή της στο θέμα της ισότητας στον γάμο και την τεκνοθεσία έκανε γνωστή η βουλεύτρια της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Καραμανλή η οποία τόνισε ότι θα καταψηφίσει τη ρύθμιση για τα ομόφυλα ζευγάρια που θα σκιαγραφησει σήμερα ο πρωθυπουργός σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ.

Μιλώντας τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, η Άννα Καραμανλή τόνισε ότι δεν θα ψηφίσει το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια γιατί επιφέρει τεκνοθεσία.

«Να υπενθυμίσω ότι εγώ καταψήφισα το Σύμφωνο Συμβίωσης, που σημαίνει ότι έχω μια κρυστάλλινη θέση και δεν θα ψηφίσω τον γάμο των ομόφυλων γιατί επιφέρει τεκνοθεσία και αυτή η τεκνοθεσία επιφέρει αλλαγές στο οικογενειακό δίκαιο», δήλωσε μεταξύ άλλων η κ. Καραμανλή.

«Η Νέα Δημοκρατία είναι ένα βαθιά δημοκρατικό κόμμα όπου επιτρέπει την έκφραση της άποψης ακόμη και της αντίθετης άποψης και ακόμη και να τεθεί κομματική πειθαρχία θα το καταψηφίσω. Εγώ έχω μια συγκεκριμένη οπτική για το πως βλέπω την οικογένεια, πιστεύω στον σκληρό πυρήνα της οικογένειας, τον πατέρα και τη μητέρα και είναι μια προσέγγιση συνειδησιακή. Ακούω την άλλη άποψη και δεν τη καταδικάζω αλλά δεν πρέπει να στοχοποιούμαστε και όσοι έχουμε διαφορετική άποψη», πρόσθεσε. 

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA