Categories: ΚΟΣΜΟΣ

Το GQ κάνει makeover στον Ντόναλντ Τραμπ και η διαφορά είναι τεράστια (βίντεο)

Αν για κάτι είναι γνωστός ο Ντόναλντ Τραμπ, εκτός από τα τουίτ του, αυτό είναι η εμφάνισή του. Βαμμένα ξανθά μαλλιά, που πολλοί ορκίζονται ότι είναι περούκα και έντονο μαύρισμα από το πολύ σολάριουμ, το οποίο συχνά καταλήγει να τον κάνει πορτοκαλί. Εκτός από αυτά και οι ενδυματολογικές του επιλογές δεν τον βοηθούν να ξεχωρίσει, σε αντίθεση με τον προκάτοχο του Μπαράκ Ομπάμα, που θεωρούνταν ένας από τους πιο καλοντυμένους άνδρες που πέρασαν ποτέ από το Οβάλ Γραφείο. Ο πρόεδρος Τραμπ φοράει πολύ μεγάλες γραβάτες και κοστούμια που μοιάζουν να ράφτηκαν για κάποιον άλλο.

Το γνωστό αμερικανικό περιοδικό GQ αποφάσισε να δώσει μερικές στυλιστικές συμβουλές στον Ντόναλντ Τραμπ και να τον κάνει να μοιάζει πιο πολύ με πρόεδρο, παρά με συνταξιούχο σε κρουαζιέρα, που νομίζει ότι είναι ακόμα 30 χρονών.

Το αποτέλεσμα είναι αν μη τι άλλο εντυπωσιακό και πολύ καλύτερο από το αυθεντικό.

Ντενίσα-Λυδία Μπαϊρακτάρι

Γεννήθηκε στην Αλβανία, λίγο πριν την πτώση του κομμουνισμού. Ζει στην Αθήνα από το 1997, παράτησε με μεγάλη επιτυχία το τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών της Παντείου και από το 2017 ασχολείται με την δημοσιογραφία.

Share
Published by
Ντενίσα-Λυδία Μπαϊρακτάρι