Categories: ΚΛΠ

Global Fashion Disruptors: Μια τεράστια γιορτή για τη βιώσιμη μόδα

Το Fashion Revolution Greece και τo SoFE σας προσκαλούν στο “Global Fashion Disruptors” σε μια μεγάλη γιορτή για τη Βιώσιμη Μόδα που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 19 & 20 Νοεμβρίου!

Κυριακή 19 Νοεμβρίου, 11:00 – 24:00: Αγορά Κυψέλης

Δευτέρα 20 Νοεμβρίου, 11:00 – 14:00: Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Κέντρο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας 

Μαζί μας θα βρίσκεται η Orsola de Castro, Ιδρύτρια και Creative Director του παγκόσμιου κινήματος Fashion Revolution.

Η πρώτη μέρα περιλαμβάνει Πάνελ Ομιλιών, Τεχνικά Εργαστήρια για σχεδιαστές, Pop-Up Market Σχεδιαστών Βιώσιμης Μόδας, Kids’ Corner με παιχνίδια για τους μικρούς Ηθικούς Καταναλωτές του Αύριο, Ανταλλακτικό Παζάρι και Σημείο Ανακύκλωσης, Έκθεση Προσφύγων και Ελλήνων Καλλιτεχνών, Πρεμιέρα Διεθνών Κινηματογραφικών Παραγωγών με αντικείμενο τη βιώσιμη μόδα, καθώς και την Απονομή Βράβευσης του Διεθνούς Διαγωνισμού SOFE Global Fashion Disruptors. Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν Street Dance Performers, Ethnic Food and Drinks Market και DJ set party. 

Ανάμεσα στους συμμετέχοντες βρίσκονται εδραιωμένοι επαγγελματίες και σχεδιαστές του κλάδου της της ηθικής και βιώσιμης μόδας, επιστήμονες, εκπρόσωποι της Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας και ΜΚΟ, αλλά και δημοσιογράφοι και καλλιτέχνες.

Η δεύτερη ημέρα περιλαμβάνει τεχνικά εργαστήρια και εκπαίδευση γύρω από ζητήματα βιώσιμης μόδας, αποκλειστικά για σχεδιαστές και επαγγελματίες. 

Γίνετε μέρος της γιορτής!

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους και μπορείτε να κρατήσετε τη θέση σας εδώ http://bit.ly/2xQ8NcI 

Facebook event: www.facebook.com/events/1958737951007032/

Αναστασία Βαϊτσοπούλου

Share
Published by
Αναστασία Βαϊτσοπούλου