Categories: ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Givenchy παρουσίασε τη νέα της κολεξιόν σε ένα ταξίδι στον Άρη

«Οι γυναίκες παλεύουν για τη θέσπιση της θέσης και της δύναμης τους, όχι μόνο στην Αμερική αλλά σε όλον τον κόσμο, γι’ αυτό ήθελα να κάνω κάτι αισθησιακό και συνάμα ισχυρό. Έτσι λοιπόν, και η καμπάνια έχει να κάνει με τη δύναμη της φύσης», είπε ο Riccardo Tisci, μιλώντας σε συνέντευξή του για τη νέα κολεξιόν της  Givenchy.

Η κολεξιόν, τα αποκαλυπτήρια της οποίας έγιναν στην Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι τον Σεπτέμβριο, έδειξε πως ο Tisci εμπνεύστηκε τη νέα σειρά από τη θεραπευτική δύναμη των κρυστάλλων, καθώς και από τη δύναμη της φύσης. Τα μοντέλα φορούσαν μενταγιόν με στοιχεία από τον λίθο αχάτη σε αλυσίδες από ταρταρούγα.

Σήμερα το πρωί, η Givenchy δημοσιοποίησε το πρώτο βίντεο της καμπάνιας της, γυρισμένο από το θρυλικό φωτογραφικό δίδυμο Mert και Marcus. Με τη συμμετοχή νέων προσωπικοτήτων της μόδας – όπως η Vittoria Ceretti και η Faretta Radick –  το βίντεο διηγείται την ιστορία μιας νεαρής Παριζιάνας η οποία καθώς βγαίνει από ένα ρειβ πάρτι, χάνεται σε ένα ταξίδι στον Άρη.

Η καμπάνια λέει: «Έχει δύναμη και χαρακτήρα, τίποτα δεν μπαίνει στον δρόμο της, είναι ατρόμητη και σίγουρη για το σώμα της», και απευθύνεται σε κάθε γυναίκα.

 

 

Πηγή: Dazed

Μαρία Νετζίπι

Share
Published by
Μαρία Νετζίπι