Categories: ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Γυμνός και ευάλωτος ο Harry Styles στο νέο του βίντεο “As It Was”

Ο Χάρι Στάιλς κυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο νέο του τραγούδι “As It Was”. Είναι το πρώτο single και βίντεο από το επερχόμενο τρίτο άλμπουμ του, το Harry’s House, που θα κυκλοφορήσει στις 20 Μαΐου. H πρώτη μουσική που κυκλοφoρεί μετά το επιτυχημένο άλμπουμ του 2019, Fine Line.

Το “As It Was” είναι ένα από τα πιο δυνατά και συναισθηματικά τραγούδια του Styles. Μπαίνει βαθιά σε συναισθήματα απομόνωσης και μελαγχολίας και μιλά για την αντιμετώπιση προσωπικών μεταβάσεων, ενώ μουσικά θυμίζει synth-pop μελωδίες των ’80s. 

Το βίντεο του “As It Was” γυρίστηκε στο Λονδίνο από την Ουκρανή Tanu Muino. Όπως λέει σε δήλωσή της η σκηνοθέτις: «Το να τον τραβήξω ήταν γλυκόπικρο, αφού από τη μία ήταν μια από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής μου αλλά τη δεύτερη μέρα των γυρισμάτων, η χώρα μου η Ουκρανία δέχθηκε εισβολή, οπότε μπορείτε να φανταστείτε τα τρελά συναισθήματα που είχαμε όσο διαρκούσαν τα γυρίσματα. Εγώ και η ομάδα μου από την Ουκρανία δώσαμε πολλή αγάπη σε αυτό το βίντεο και μπορείτε να το δείτε στην οθόνη».

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA