Categories: Ο ΚΑΙΡΟΣ

Γενικά αίθριος αναμένεται ο καιρός για την Τετάρτη 12/08

Γενικά αίθριο καιρό θα έχει η Αττική, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2-4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 35 βαθμούς, ενώ στις παραθαλάσσιες περιοχές η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριο καιρό θα έχει και η Θεσσαλονίκη, με συννεφιά παροδικά αυξημένη μετά το μεσημέρι στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ωστόσο μετά το μεσημέρι θα αναπτυχθούν νεφώσεις και είναι πιθανό να εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 36 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 34 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο η ελάχιστη αναμένεται 2-4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος, αλλά μετά το μεσημέρι θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά της Θεσσαλίας, της κεντρικής Στερεάς και της ανατολικής Πελοποννήσου. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2-4 μποφόρ και στα νότια από δυτικές διευθύνσεις με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν το μεσημέρι και το απόγευμα στην Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 2 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός προβλέπεται αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί-βορειοδυτικοί 2-4 και στα νότια τοπικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA