Categories: ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Γιατί ο Φρέντι Μέρκιουρι είναι ο καλύτερος τραγουδιστής όλων των εποχών;

Ο Φρέντι Μέρκιουρι κυριαρχεί παντού και τον ακούει τόσος κόσμος, ώστε είναι αδύνατο να αγνοήσουμε τη συνεισφορά του στην μουσική -πέρα από το «παιχνίδι με το μουστάκι». 

Δυστυχώς, η 24η του Νοεμβρίου σηματοδοτεί 25 χρόνια από τον θάνατο του “Under Pressure” τραγουδιστή. Αλλά αυτό σημαίνει ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να γιορτάσουμε το ταλέντο του.

Μαζί με τα υπόλοιπα μέλη των Queen, ο Φρέντι εισέβαλε στον κόσμο μας με τα τραγούδια που όχι μόνο ταιριάζουν απόλυτα σε έναν μεσήλικα άνδρα, αλλά και στο τέλος της μια νυχτερινής εξόδου, όταν όλοι είναι αρκετά «φορτωμένοι» για να ουρλιάξουν τις λέξεις “Don’t Stop Me Now”.

Η τέλεια ωδή στoν Φρέντι είναι ότι η επιστήμη συμπέρανε πως είναι ο μεγαλύτερος τραγουδιστής όλων των εποχών.

Μια ομάδα ερευνητών από την Αυστρία, την Τσεχία και την Σουηδία, διαπίστωσε ότι το μέσο βιμπράτο κυμαίνεται από 5,4 Hz έως 6,9 Hz. Του Φρέντι ήταν 7,04 Hz.

Ποιοι είμαστε εμείς για να διαφωνήσουμε με την επιστήμη; Ο Φρεντι Μέρκιουρι είναι ο καλύτερος! 

via GIPHY

Τα κατάλληλα logistics πίσω από την επιστήμη μπορείτε να τα βρείτε εδώ, αλλά εσείς και εγώ ξέρουμε πολύ καλά ότι τώρα σκεφτόμαστε πού θα βρούμε ένα μπαρ να παίζει το «Bohemian Rhapsody» ολόκληρο στις 3 το πρωί.

Όποιος θέλει να ανακαλύψει περισσότερα για τον καλλιτέχνη, μπορεί να δει το ντοκιμαντέρ που γυρίστηκε γι’ αυτόν παρακάτω:

Πηγή: TheLADbible

Αναστασία Βαϊτσοπούλου

Share
Published by
Αναστασία Βαϊτσοπούλου