Categories: ΕΛΛΑΔΑ

Φοιτητής καταγγέλλει πως τα ΜΑΤ τον άφησαν αναίσθητο, πεταμένο στα αίματά του [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Ο πρώην πρύτανης του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου, Νίκος Μαρκάτος, κατήγγειλε την περασμένη Πέμπτη σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ένα αστυνομικό «πογκρόμ εκ προθέσεως» κατά φοιτητών που συμμετείχαν στις 10 Φεβρουαρίου στη μαζική συγκέντρωση κατά της συγκρότησης πανεπιστημιακής αστυνομίας. Μεταξύ άλλων, γνωστοποίησε ότι «τραυμάτισαν κοπέλα με μηχανάκι, η οποία βρίσκεται στον Ερυθρό Σταυρό, στον ίδιο Ερυθρό Σταυρό που βρίσκεται και ο γιός μου τον οποίον έσπρωξαν και έβγαλε τον ώμο του. Με πυροσβεστήρα αστυνόμος έσπασε το σαγόνι και έβγαλε τα δόντια από φοιτητή ο οποίος αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο χειρουργείο». 

Εχθές, η καταγγελία του πρύτανη επιβεβαιώθηκε από το ίδιο το θύμα που δέχθηκε τα χτυπήματα με τον πυροσβεστήρα, μέσω σχετικής δημοσίευσής του στο Facebook. Παραθέτοντας εικόνες του άγριου ξυλοδαρμού του, καταγγέλλει την αστυνομική βαρβαρότητα που υπέστη. «Από τα χτυπήματα έπεσα αναίσθητος αυτό δεν τους εμπόδισε, ωστόσο, να με χτυπούν με γκλοπ ακόμα και με πυροσβεστήρα στο κεφάλι, ενώ το βίντεο που απαθανατίζει μόνο τα τελευταία δευτερόλεπτα της επίθεσης δείχνει ένα από τους βασανιστές μου (αυτόν που αντί για γκλοπ χρησιμοποιούσε τον πυροσβεστήρα για να φέρει τα χτυπήματα του) να με κλωτσάει αλλεπάλληλα στα πλευρά» εξομολογείται, μεταξύ άλλων.

Διαβάστε αναλυτικά την καταγγελία, όπως δημοσιεύτηκε από τον φοιτητή:

Την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου γύρω στις 4 μμ, λίγο μετά το τέλος του πανεκπαιδευτικού συλλαλητηρίου κι ενώ αποχωρούσαμε ειρηνικά προς το σταθμό Ομονοίας έγινε η δολοφονική επίθεση κατά του συγκεντρωμένου πλήθους φοιτητών από άτομα της ομάδας ΔΕΛΤΑ και ΜΑΤ.

Με τη ρίψη χειροβομβίδων κρότου λάμψης και δακρυγόνων μέσα στο πλήθος, μέλη της ομάδας ΔΕΛΤΑ γκάζωσαν κι έπεσαν με τα μηχανάκια τους απρόκλητα πάνω στο πανικόβλητο πλήθος με σκοπό να τραυματίσουν σοβαρά.. Εγώ με περίπου 200 ακόμα άτομα κινηθήκαμε επί της 3ης Σεπτεμβρίου προσπαθώντας να διαφύγουμε, θυμάμαι ότι γίνονταν απανωτές επιθέσεις εναντίον μας με όλο και μεγαλύτερες δυνάμεις της αστυνομίας να καταφτάνουν από παντού παγιδεύοντας μας τελικά στην
Πατησίων.

Γύρω μου άρχισαν να ξυλοκοπούνται συνάδελφοι σπουδαστές , στην προσπάθεια μου να διαφύγω έτρεξα ξανά προς την πλατεία Λαυρίου όπου και έπεσα πάνω σε μια διμοιρία από άνδρες των ΜΑΤ.. Θυμάμαι να περνάω ανάμεσα τους τρέχοντας να γλιτώσω από τη μανία τους, μα εκεί χάνονται όλες οι αναμνήσεις μου σχετικά με το τι έγινε.. Ξυπνάω ώρα αργότερα, όσοι με περιέθαλψαν μου λένε πως ήμουν 20 λεπτά αναίσθητος πεταμένος μέσα στα αίματα μου.. πιθανόν νόμισαν πως με σκότωσαν γι’ αυτό δεν προέβησαν και σε προσαγωγή ενώ ταυτόχρονα με εγκατέλειψαν στο κράσπεδο χωρίς κανένα ενδιαφέρον για το αν ζω ή αν θα ζήσω.. Από τα χτυπήματα έπεσα αναίσθητος αυτό δεν τους εμπόδισε, ωστόσο, να με χτυπούν με γκλοπ ακόμα και με πυροσβεστήρα στο κεφάλι, ενώ το βίντεο που απαθανατίζει μόνο τα τελευταία δευτερόλεπτα της επίθεσης δείχνει ένα από τους βασανιστές μου (αυτόν που αντί για γκλοπ χρησιμοποιούσε τον πυροσβεστήρα για να φέρει τα χτυπήματα του) να με κλωτσάει αλλεπάλληλα στα πλευρά. Το χείλος μου κρέμεται σκισμένο μπροστά στα μάτια μου κι ενώ αιμορραγώ θολωμένος από τα χτυπήματα ,τα πρώτα λεπτά αφού ανέκτησα τις αισθήσεις μου..
Η διμοιρία περνάει πάλι από μπροστά μου..

Οι βασανιστές μου αδίστακτοι και αμετανόητοι μου εξέφρασαν αποτρόπαια την απανθρωπιά τους, ειρωνευόμενοι τις μόνιμες βλάβες στην όψη μου και απειλώντας με λέγοντας.. “Τα λέμε την επόμενη φορά ”

Μεταφέρθηκα στον Ερυθρό Σταυρό μαζί με πλήθος άλλων τραυματιών από την πορεία, εκεί διαγνώστηκε διασειση, κάταγμα στον κρόταφο και στο ιγμόρειο Κακώσεις σε όλο το σώμα, θλάση στα πλευρά. Καταγγέλλω προμελετημένες τακτικές βασανισμού, εξευτελισμού και σημαδέματος (όπως στην δική μου περίπτωση που μου ξέσκισαν το πρόσωπο) από την Ελληνική Αστυνομία Καταγγέλλω την κακοποίηση ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΟΥ από ένστολους, Αφού με χτυπούσαν ενώ εγώ ήμουν λιπόθυμος κρατώντας με όρθιο για να διευκολύνουν το δολοφονικό τους έργο.. .καθώς και χαριστική βολή με τον πυροσβεστήρα από τον συγκεκριμένο εν δυνάμει δολοφόνο ..

Αρνήθηκαν να με προσάγουν στην κατάσταση που με έφεραν, εγκαταλείποντας με μετά τον ξυλοδαρμό. Καταγγέλλω την εγκληματική εγκατάλειψη μου μετά την επίθεση που δέχτηκα. Καταγγέλλω την εν γένει δολοφονική επίθεση κατά των διαδηλωτών της πορείας της 10.2 απρόκλητα κι αναίτια. Με την συγκάλυψη και υποστήριξη του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της Κυβέρνησης που έχει μεταφράσει δικτατορικές μεθόδους σε κώδικα δεοντολογίας.. Καταγγέλλω την παρουσία της κρατικής ασφάλειας μέσα στο χειρουργείο και σε εξεταστήρια.

Καθώς και τις πιέσεις προς τους γιατρούς για γρήγορο εξιτήριο σε ασθενείς.. Καταγγέλλω το μίσος και το μένος και μνησικακία τάξεων της Ε.Α. Καταγγέλλω τους δημοσιογράφους των ΜΜΕ για όλες τις μεθόδους αναπαραγωγής κι αναμάσησης αδιασταύρωτων πληροφοριών .. καθώς και την απόκρυψη γεγονότων στο σύνολο τους.

Καταγγέλλω μεθόδους τρομοκρατίας εις βάρος της κοινωνίας μας με εντεταλμένα εγκλήματα κατά των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της ίδιας της λογικής..
Ανυπαρξία διοικητικού ελέγχου και Δικαίου
Μεροληψίας και συνεχόμενου εκφοβισμού.

Την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου γυρω στις 4 μμ ,λίγο μετά το τέλος του πανεκπαιδευτικού συλλαλητηρίου κι ενώ αποχωρουσαμε…

Δημοσιεύτηκε από HitThe RoadJack στις Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2021

POPAGANDA