Categories: ΕΛΛΑΔΑ

Φιλιππινέζοι καταδύτες κάνουν την πιο fail κατάδυση όλων των εποχών (ΒΙΝΤΕΟ)

Viral έχει γίνει το βίντεο με δύο Φιλιππινέζους καταδύτες, οι οποίοι έκαναν «μούσκεμα» την τέταρτη βουτιά τους στους αγώνες κατάδυσης που πραγματοποιούνται στην Σιγκαπούρη, στο πλαίσιο Αγώνων των χωρών της νοτιοανατολικής Ασίας.

Ο Τζον Έλμερσον Φαμπρίγκα, 21 ετών, και ο Τζον Ντέιβιντ Παχόγιο, 17 ετών, έκαναν κατάδυση με τον πιο ατσούμπαλο τρόπο, πεφτοντας με την πλάτη στην πισίνα. Οι κριτές βαθμολόγησαν τους δύο αθλητές με 0.

Δείτε το βίντεο:

Το βίντεο έγινε αμέσως viral στα social media. Οι Φιλιππινέζοι προσπάθησαν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις, με τον Παχόγιο να σχολιάζει στο Facebook την ανάρτηση του βίντεο από τη σελίδα SGAG, γράφοντας: «Μέχρι και εγώ γέλασα με τον εαυτό μου μετά από αυτή την κατάδυση». Τάγκασε μάλιστα τον συναθλητή του, σε περίπτωση που ήθελε και εκείνος να σχολιάσει την περιβόητη κατάδυσή του.

Δεν γελούν όλοι, ωστόσο, με τις επιδόσεις των Φιλιππινέζων καταδυτών. Ο επικεφαλής της Επιτροπής Αθλητισμού των Φιλιππίνων, Ρίτσι Γκαρσία, θα ζητήσει εξηγήσεις από τον Μαρκ Τζόσεφ για την εικόνα των δύο αθλητών, αφού σύμφωνα με την Επιτροπή αποτέλεσαν προσωπική επολογή του.

Δείτε εδώ τα 33 πιο συγκλονιστικά fail όλων των εποχών.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA