Categories: ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο φιλικός αγώνας Αίγυπτος-Ελλάδα και το MasterChef δεσπόζουν στο τηλεοπτικό πρόγραμμα της Τρίτης 27/03

5 Πριν την Prime Τime Ζώνη

MEGA
10:00 Μάνα είναι μόνο μία 

Ελληνική σειρά: Η Μαίρη είναι μητέρα δύο παιδιών και χήρα εδώ και 15 χρόνια. Ο άνδρας της τής άφησε ένα εργοστασιάκι επεξεργασίας δερμάτων, κάτι μετοχές κι ένα ακίνητο. Η Μαίρη, ως γυναίκα, είναι πληθωρική, αλλά ως μάνα, έχει τις εμμονές της. Ο Βασίλης, ο γιος της, 24 χρόνων, μετά από τις σπουδές του στο Λονδίνο επιστρέφει στην Ελλάδα και μένει κοντά της. Η αδερφή του είναι 22 και δουλεύει ως στυλίστρια. Στο σπίτι δουλεύει η Ντίνα, η οικιακή βοηθός, που προσγειώνει τους πάντες στην πραγματικότητα. Και από δίπλα η Λίλη, κολλητή φίλη της μαμάς από το γυμνάσιο, ιδιόρρυθμος τύπος γυναίκας, η οποία υποφέρει τα πάνδεινα από τις παραξενιές και τις εμμονές της φίλης της. Πρωταγωνιστούν: Μαίρη Χρονοπούλου, Λουκάς Ζήκος, Ναταλία Δραγούμη, Μαρία Κανελλοπούλου, Ειρήνη Δογάνη, Λιάνα Παρούση, Λίνα Τριανταφύλλου. Σενάριο: Νίκος Μουρατίδης, Σπύρος Μεταλληνός Σκηνοθεσία: Γιάννης Κοτσώνης

ΑΝΤ1
18:00 Still Standing

Καθημερινό τηλεπαιχνίδι γνώσεων με την Μαρία Μπεκατώρου. Ένας βασικός παίκτης, δέκα αντίπαλοι, έως και 30.000ευρώ το έπαθλο και ένας νικητής, ο τελευταίος «επιζών», που θα καταφέρει να παραμείνει «όρθιος» μέχρι το τέλος. Η διαδικασία; O βασικός διαγωνιζόμενος ξεκινά στο κεντρικό «ρινγκ» του studio, περικυκλωμένος από 10 αντίπαλους παίκτες, τους οποίους καλείται να αντιμετωπίσει σε 10 γρήγορους και συναρπαστικούς γύρους με ερωτήσεις γνώσεων. Καθώς αδειάζει η κλεψύδρα, ο κάθε διαγωνιζόμενος προσπαθεί να είναι ο τελευταίος «επιζών», αφού εάν τελειώσει ο χρόνος και δεν έχει πει τη σωστή απάντηση, χάνει το χρηματικό ποσό που του αντιστοιχεί και «εξαφανίζεται» από το παιχνίδι, στην κυριολεξία. Μία «καταπακτή» ανοίγει αστραπιαία.

ΑLPHA
14:00 Ελένη
Η «Ελένη» βγαίνει στο δρόμο, μπαίνει στο σπίτι σας, παίζει, διασκεδάζει, μαγειρεύει, μιλά για όσα σας απασχολούν, στη γλώσσα σας. Μαζί με την Ελένη Μενεγάκη οι: Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, Ελιάνα Χρυσικοπούλου, Τάσος Τεργιάκης και η Νάνσυ Ζαμπέτογλου. Στα παιχνίδια μαζί της ο Σπύρος Μαργαρίτης και ο Μάκης Πουνέντης. Μαγειρική: Γιώργος Παπακώστας, Πέτρος Συρίγος. Αρχισυνταξία: Ελένη Γελαλή Οργάνωση Παραγωγής: Κεβόρκ Σαρκισιάν Σκηνοθεσία: Άκης Μπαρμπουζάνης

COSMOTE TV HISTORY HD
17:00 Ντοκυμαντέρ Από τη Δ’ Σταυροφορία στην Άλωση της Κων/πολης (1204-1453)
Με την κατάκτηση της Κωνσταντινούπολης το 1204 από τους σταυροφόρους της Δ’ Σταυροφορίας άρχισε η κατάρρευση της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας. Το ντοκιμαντέρ ξεδιπλώνει τις ιστορικές εξελίξεις από τη Δ’ Σταυροφορία μέχρι την Άλωση της Πόλης. Παραγωγή: Σταμάτης Τσαρουχάς, 2011. (56′)

NOVA E!
12:00 Αποτυχημένες Επεμβάσεις
Ο Dr. Dubrow βοηθάει μια γυναίκα της οποίας τα στήθη έχουν αλλοιωθεί να ξαναγίνει σέξι και έναν bodybuilder να ξαναπάει γυμναστήριο. Οι γιατροί δίνουν συμβουλές σε μία ασθενή για την προκλητική μεταμόρφωσή της.

Οι αγώνες της ημέρας

  • 16:30 ΕΡΤ2 Ολυμπιακός – Παμβοχαϊκός Volley League playoffs
  • 18:00 Eurosport 1 Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Άρσις Βαρών
  • 18:00 COSMOTE SPORT 6 HD Τένις, ATP Masters
  • 20:30 Eurosport 1 Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Άρσις Βαρών
  • 21:00 Novasports 2HD Καρσίγιακα – Μούρθια Basketball Champions League
  • 21:00 Novasports 1HD Λούντβιχσμπουργκ – Μπάιροϊτ Basketball Champions League
  • 21:00 epsilontv Αίγυπτος – Ελλάδα, Ποδόσφαιρο, Φιλικό
  • 02:00 FOX Sports Jets – Bruins NHL
  • 03:00 COSMOTE SPORT 4 HD Νιου Ορλίνς Πέλικανς – Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς ΝΒΑ
  • 04:00 COSMOTE SPORT 6 HD ATP Masters Μαϊάμι

Prime Time

STAR
21:00 Master Chef2
Εκπομπή μαγειρικής με τους σεφ Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη, Λεωνίδα Κουτσόπουλο (Full HD). Ο μεγαλύτερος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής, έρχεται με τον δεύτερο κύκλο και θα αναδείξει τον επόμενο κορυφαίο Έλληνα MasterChef! Το πάθος, το ταλέντο, η φαντασία των διαγωνιζόμενων στην κουζίνα και η αγάπη για τη μαγειρική τέχνη, είναι τα στοιχεία εκείνα, που θα αναδείξουν τον νικητή, που κερδίζει, πέρα από τον τίτλο του MasterChef και το έπαθλο των 50.000 ευρώ! Στο ΜasterChef 2, οι τρεις κορυφαίοι σεφ Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, είδαν, γεύθηκαν, απογοητεύθηκαν αλλά και γοητεύθηκαν κατά τη διαδικασία επιλογής των καλύτερων! Παραγωγός: Νίκος Χριστοφόρου Σκηνοθεσία: Πάνος Γεωργίου Executive Producer: Σάββας Βέλλας Διεύθυνση Φωτογραφίας: Γιώργος Μιχελής Project Manager: Μάνος Βουράκης Αρχισυνταξία: Δέσποινα Γρηγοροπούλου Σκηνογράφος: Βιβή Χαριάτη

ERT2
21:00 Τηλεμαραθώνιος για το Σπίτι του Ηθοποιού

ΣΚΑΪ
21:00 SURVIVOR
Ψυχαγωγική εκπομπή. 24 παίκτες, δύο ομάδες είναι έτοιμες να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να επιβιώσουν στις παραλίες του Άγιου Δομήνικου. Από αυτές τις δύο ομάδες μόνο ένας διαγωνιζόμενος θα είναι αυτός που θα επιβιώσει στο τέλος και θα είναι ο νικητής που θα λάβει το μεγάλο έπαθλο. Κατά τη διάρκεια της διαμονής τους στο εξωτικό νησί οι διαγωνιζόμενοι θα συμμετέχουν σε απαιτητικά παιχνίδια και δοκιμασίες, με αποτέλεσμα να δοκιμαστούν όχι μόνο οι σωματικές αντοχές τους αλλά και οι ψυχικές ώστε να διασφαλίσουν μια θέση στο παιχνίδι. Παρουσίαση: Σάκης Τανιμανίδης

COSMOTE CINEMA1 HD
21:00 Το Μυστικό του Δικαστή (Courted)
Α’ Προβολή. (2015). Ένας αδέκαστος δικαστής προεδρεύει στη δίκη ενός άντρα, που κατηγορείται ότι δολοφόνησε το ίδιο του το παιδί. Η αυστηρή, όμως, προσέγγισή του αλλάζει, όταν ανάμεσα στους ενόρκους αναγνωρίζει τη μοναδική γυναίκα που αγάπησε ποτέ… Παραγωγή: Γαλλία. (98′)
Σκηνοθεσία: Κριστιάν Βενσάν
Ηθοποιοί: Φαμπρίς Λουκινί,Σίντσε Μπάμπετ Κνούντσεν,Εβά Λαλιέ

NOVA FOX TV
21:50 The Assassination of Gianni Versace
Δραματική Σειρά – Επεισ. 9: Η σύλληψη του κατά συρροή δολοφόνου Andrew Cunanan καταλήγει με τραγικό τρόπο.
Πρωταγωνιστούν: Πενέλοπε Κρουζ, Ρίκυ Μάρτιν, Έντγκαρ Ραμίρεζ, Ντάρεν Κρις

Netflix

The World΄s Most Extraordinary Homes
Ντοκιμαντέρ-Από ένα μοντέρνο δεντρόσπιτο σε ένα βουνό, μέχρι σε ένα εξαγώνιο σαλέ στις ελβετικές Άλπεις, αυτά είναι τα πιο πρωτότυπα σπίτια στον κόσμο. 

Ντενίσα-Λυδία Μπαϊρακτάρι

Γεννήθηκε στην Αλβανία, λίγο πριν την πτώση του κομμουνισμού. Ζει στην Αθήνα από το 1997, παράτησε με μεγάλη επιτυχία το τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών της Παντείου και από το 2017 ασχολείται με την δημοσιογραφία.

Share
Published by
Ντενίσα-Λυδία Μπαϊρακτάρι