Categories: ΚΛΠ

Φεστιβάλ ελληνικής δημιουργικής κουζίνας στο Artisanal

To Artisanal θέλοντας να φέρει πιο κοντά στον κόσμο Ελληνικές γεύσεις πραγματοποιεί ένα Φεστιβάλ γευσιγνωσίας Ελληνικής Δημιουργικής κουζίνας για 4 Δευτέρες.

Ο chef του Artisanal Δημήτρης Δημητριάδης έχει την επιμέλεια και προτείνει 4 διαφορετικούς Έλληνες συνάδελφους και φίλους chefs, με έντονη παρουσία στην δημιουργική Ελληνική κουζίνα, οι οποίοι θα δημιουργήσουν το δικό τους προσωπικό μενού την Δευτέρα που τους αντιστοιχεί στο “Artisanal”.

Ήδη από τη Δευτέρα 25/1 και για 4 Δευτέρες οι τέσσερις φίλοι σεφ του Δημήτρη Δημητριάδη (Σταμάτης Μαρμαρινός (Posidonion Grand Hotel, Σπέτσες), Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος (Domotel Kastri Hotel), Αλέξανδρος Τσιοτίνης (εστιατόριο CTC, Aθήνα) και η Κωνσταντίνα Φάκλαρη (Αigialos Hotel, Σαντορίνη) δημιουργήσουν στην κουζίνα του Artisanal δικές τους προτάσεις γεύσεων Ελληνικής δημιουργικής κουζίνας.

Τέσσερις ξεχωριστές Δευτέρες με τέσσερα διαφορετικά μενού βασισμένα στην Ελληνική γεύση.

Με την χορηγεία των εταιριών τροφίμων Mondo del Mare, Metropolitan, Pαδίκι, Καπράλος Κρεοπωλείο, Γεωργίου, Batavia.

TO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ CHEFS ΔΗΜΗΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ “ARTISANAL”

8 Φεβρουαρίου – Σταμάτης Μαρμαρινός

22 Φεβρουαρίου – Άλεξ Τσιοτίνης

Τιμή κατά άτομο 45 Ευρώ

Artisanal, Zηρίνη 2, Κηφισιά, τηλ 693 614 4744

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA