Categories: ΕΛΛΑΔΑ

Φαρσέρ της ΕΛΑΣ ο «αυτόπτης μάρτυρας» της επίθεσης εναντίον του αστυνομικού στη Νέα Σμύρνη

Άκαρπη φαίνεται πως αποδεικνύεται οριστικά πλέον η έρευνα της ΕΛΑΣ και των δικαστικών αρχών για τον ξυλοδαρμό- στις 9 Μαρτίου- του 28χρονου αστυνομικού της ομάδας ΔΡΑΣΗ στην Ν.Σμύρνη, δικογραφία που είχε σχηματισθεί το 2014 για υποτιθέμενα παρόμοια «επεισόδια» στον Χολαργό.

Κι αυτό γιατί, όπως αποκαλύπτει το in.gr, από αυτή προκύπτει πως ο αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος είχε κατονομάσει τον 30χρονο Ελληνοϊρακινό ως εκείνον που επιτέθηκε πρώτος εναντίον του εν λόγω αστυνομικού και τον έριξε από την υπηρεσιακή μοτοσικλέτα του, είχε κατηγορηθεί από την ΕΛΑΣ πριν από επτά χρόνια ότι προχωρά σε τηλεφωνήματα φάρσες για επιθέσεις αναρχικών, για ξυλοδαρμούς ιδιωτικών αστυνομικών, για συγκρούσεις με μέλη της «Χρυσης Αυγής» κλπ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η σχετική δικογραφία είχε σχηματισθεί ύστερα από την διερεύνηση τηλεφωνικής κλήσης στην ΕΛΑΣ το βραδυ της 11ης Οκτωβρίου 2014 για «εκτεταμένα επεισόδια σε εμπορικό κέντρο στην οδό Περικλέους στον Χολαργό μεταξύ ακροδεξιών και αναρχικών, όπου προκλήθηκε και τραυματισμός ενός security του εμπορικού κέντρου».

Από τους αστυνομικούς που έσπευσαν επί τόπου διεπίστωσαν ότι τίποτα απολύτως δεν είχε συμβεί και το τηλεφώνημα ήταν φαρσα. Στην δικογραφία της υπόθεσης-σχετικά στοιχεία διαθέτει κι ο νομικός εκπρόσωπος του κατηγορούμενου Ελληνοϊρακινού , δικηγόρος Αθηνών Παύλος Σαράκης – μνημονεύεται ότι κι άλλες φορές ο ίδιος «μάρτυρας» έχει προχωρήσει σε παρόμοια, παραπλανητική ενημέρωση του επιχειρησιακού κέντρου της ΕΛΑΣ.

Το εύρημα αυτό προφανώς δημιουργεί περαιτέρω ισχυρες αμφιβολίες για την εμπλοκή του 30χρονου Ελληνοϊρακινού στον τραυματισμό του 28χρονου αστυνομικού αφού ήδη έχει εμφανισθεί και βίντεο που δείχνει τον κατηγορούμενο εκείνες τις κρίσιμες ώρες να είναι σε γήπεδο μπάσκετ στην Ελευσίνα και να παρουσιάζει ισχυρό άλλοθι.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA