Όπως κάθε χρόνο πιστή στην παράδοση που θέλει να προσθέτει νέες γεύσεις στην γκάμα των 47, μετρώντας πάνω από 200 γεύσεις από το 1967 έως σήμερα, δίνει το επίσημο κάλεσμα για το φετινό μέτρημα των παγωτών του καλοκαιριού. Η δωδώνη, μια από τις παλαιότερες ελληνικές εταιρείες παραγωγής παγωτού και σταθερά στις πρώτες προτιμήσεις των Ελλήνων και ξένων καταναλωτών παράγει παγωτό από πιστοποιημένο 100% ελληνικό φρέσκο γάλα και υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες, όπως φρέσκια κρέμα γάλακτος, φρέσκους κρόκους αβγού, αληθινά φρούτα και ολόκληρους ξηρούς καρπούς, κακάο και γνήσια σοκολάτα ανώτερης ποιότητας.
Φέτος η δωδώνη ξεχωρίζει με δύο μοναδικές vegan γεύσεις που θα κερδίσουν τις εντυπώσεις μιας και διαφέρουν από τις κλασσικές που κυκλοφορούν στην αγορά. Αντικαθιστώντας το γάλα με ρόφημα βρόμης, (Nο 1 επιλογή όσων καταναλώνουν φυτικά ροφήματα) και το 50 % των λιπαρών με φυτικές ίνες έχει δημιουργήσει vegan προϊόντα με απροσδόκητα απίθανη γεύση που είναι πηγή φυτικών ινών. H μοναδική γκρι Bανίλια Μαδαγασκάρης με φυσικό άρωμα βανίλιας Μαδαγασκάρης και ενεργό φυτικό άνθρακα με τις γνωστές αποτοξινωτικές ιδιότητες φέτος έγινε vegan.
Η «δωδώνη», σήμερα 58 χρόνια μετά, εξακολουθεί να «παγώνει» το χρόνο θυμίζοντάς μας τα καλοκαίρια που μεγάλωναν ανάλογα με το πόσα παγωτά μετρούσαμε. Σήμερα συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πιο ποιοτικές και αναγνωρίσιμες ελληνικές γαλακτοβιομηχανίες της χώρας, παραμένοντας πιστή στις αξίες της παράδοσης αλλά και της πρωτοπορίας, της ποιότητας, της αγνότητας και του σεβασμού προς τους καταναλωτές που τιμούν με την εμπιστοσύνη τους το ελληνικό “Θεϊκό Παγωτό”.
Ο πειρασμός ενός αυθεντικού παγωτού Δωδώνη που παραμένει μια από τις πιο αγνές και απολαυστικές καθημερινές συνήθειες των παιδικών μας χρόνων αλλά και η πιο ασφαλής επιλογή για εμάς και τα παιδιά μας.