Categories: ΕΛΛΑΔΑ

Εύβοια: Γυναίκα φώναζε «αεροπλάνο, καιγόμαστε» για να λάβει ως απάντηση την ειρωνεία αστυνομικού [ΒΙΝΤΕΟ]

Η αγανάκτηση και η οργή των κατοίκων στην Εύβοια αλλά και των υπόλοιπων περιοχών που χτυπήθηκαν από τη καταστροφική μανία της φωτιάς είναι δεδομένη, και αντιστοίχως δεδομένος θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον, ο στοιχειώδης σεβασμός απέναντί τους από τα θεσμικά όργανα της Πολιτείας.

Κάτι τέτοιο ωστόσο, δεν φαίνεται ότι συνέβη στο Πευκί Ευβοίας, σε βίντεο που κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του Διαδικτύου να προκαλεί αγανάκτηση σε κάθε πολίτη.

Μια γυναίκα, κάτοικος της περιοχής, βλέποντας τις φλόγες να πλησιάζουν απειλητικά τα σπίτια, ζητά ένα αεροπλάνο για να συνδράμει στην κατάσβεση της πυρκαγιάς που απειλεί τον οικισμό. Τότε πήρε ως απάντηση την ειρωνεία ενός αστυνομικού που βρισκόταν στο σημείο.

«Παιδιά καιγόμαστε, ένα αεροπλάνο δεν μπορεί να ‘ρθει; Καιγόμαστε», ακούγεται να λέει η γυναίκα, με τον αστυνομικό να της απαντά με ύφος: «Ναι, ναι, τώρα, θα το κάνουμε παραγγελία. Μπείτε μέσα». «Τι να μπούμε μέσα; Καιγόμαστε, έφτασε στα σπίτια μας. Ένα αεροπλάνο, πού πάνε;», απαντάει η γυναίκα. 

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA