Categories: Ο ΚΑΙΡΟΣ

Αίθριος ο καιρός τη Δευτέρα 02/11

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός τη Δευτέρα, με τους ισχυρούς ανέμους να παραμένουν στο Αιγαίο, φτάνοντας σε ένταση τα 7 με 8 μποφόρ. Τις πρώτες πρωινές ώρες αναμένονται λίγες πρόσκαιρες βροχές στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια και τη βόρεια Κρήτη. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Στην Αττική θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, κυρίως στα βόρεια και τα ανατολικά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο Λεκανοπέδιο θα κυμανθεί από 12 ως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 με 20 μποφόρ. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ.

Στη Θράκη και τη Μακεδονία θα παραμείνουν οι νεφώσεις και οι άνεμοι θα είναι μέτριοι ως ισχυροί φτάνοντας σε ένταση και τα 8 μποφόρ Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 ως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στη δυτική Στερεά, την Ήπειρο, τα νησιά του Ιονίου και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος με τους ανέμους να πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 και στο Ιόνιο πρόσκαιρα με ένταση 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 ως 22 βαθμούς και στην Ήπειρο κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς  χαμηλότερη.

Στην ανατολική Στερεά, τη Θεσσαλία, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο, θα εμφανιστούν νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές στην ανατολική Στερά και την Εύβοια, τις πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 ως 20 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι – βορειοανατολικοί 5 με 6 και στα ανατολικά πρόσκαιρα μέχρι 8 μποφόρ.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες θα παρουσιαστούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, κυρίως στη βόρεια Κρήτη, όπου θα εκδηλωθούν ασθενείς τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 μέχρι 21 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 5 με 7 και στις Κυκλάδες πρόσκαιρα 8 μποφόρ.

Στο ανατολικά Αιγαίο και στα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 ως 22 βαθμούς και στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν 4 με 6 μποφόρ, από βόρειες διευθύνσεις.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA