Categories: Ο ΚΑΙΡΟΣ

Αίθριος γενικά ο καιρός με παροδικές νεφώσεις την Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022

Αίθριος γενικά θα είναι ο καιρός αύριο με παροδικές νεφώσεις. Πιθανότητα για τοπικές βροχές στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και άνοδος της θερμοκρασίας στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Άνεμοι βορειοδυτικοί με εντάσεις έως 7 μποφόρ στα νοτιοανατολικά.

Πιο αναλυτικά, την Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022 αναμένεται γενικά αίθριος καιρός με παροδικές νεφώσεις και πιθανότητα τοπικών βροχών κυρίως στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί θα σημειωθεί παγετό στα ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -10 έως 6 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -9 έως 11, στην Ήπειρο από -6 έως 11 βαθμούς, στη Θεσσαλία από -8 έως 11, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από -6 έως 12 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 2 έως 11 βαθμούς και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από -2 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο και στο Ιόνιο θα πνέουν από βορειοδυτικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 7 μποφόρ στα Δωδεκάνησα.

Στην Αττική περιμένουμε αίθριο γενικά καιρό με παροδικές νεφώσεις κυρίως μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 12 βαθμούς Κελσίου, στα βόρεια όμως θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε αίθριο γενικά καιρό με παροδικές νεφώσεις κυρίως από τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 3-4 μποφόρ και σταδιακή εξασθένηση μετά το μεσημέρι. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 1 έως 10 βαθμούς Κελσίου (Πηγή).

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA
Tags: καιρός