Categories: ΚΟΣΜΟΣ

Εταιρεία πληρώνει μισθό 30.500 ευρώ ετησίως για να προσλάβει υπάλληλο να αυνανίζεται

Έχουμε διαβάσει όλες τις έρευνες που λένε πόσο καλό κάνει ο αυνανισμός στην δουλειά και πόσοι συνάδελφοι το κάνουν κρυφά εν ώρα εργασίας, αλλά ποιός θα πίστευε ότι ο αυνανισμός θα μπορούσε να γίνει δουλειά πλήρης απασχόληση και μάλιστα καλοπληρωμένη.

Η βρετανική εταιρεία LoveWoo, που ειδικεύεται στην κατασκευή sex toys, αναζητά υπάλληλο να δοκιμάζει τα προϊόντα της επαγγελματικά. Ο τυχερός θα αμείβεται με 28.000 λίρες τον χρόνο, θα έχει ιδιωτική ασφάλεια, κανονικά όλες τις άδειές του και έκπτωση σε αλυσίδα γυμναστηρίων.

«Τα sex toys ποικίλλουν από απλά μέχρι ριψοκίνδυνα, είμαστε υποχρεωμένοι ως εταιρεία να ξέρουμε ακριβώς πως λειτουργούν τα προϊόντα μας, για να μπορούμε να ενημερώνουμε καταλλήλως τους καταναλωτές μας.

Το να δίνουμε όλες τις πληροφορίες και τις κατάλληλες συμβουλές είναι πολύ σημαντικό για μας», δήλωσε  υπεύθυνος της εταιρείας.

Έρευνα του Time Out Magazine έδειξε πως ένας πολύ μεγάλος αριθμός υπαλλήλων καταφεύγουν στον αυνανισμό για να αποβάλλουν το στρες που αισθάνονται στην δουλειά. Περίπου το 39% ανδρών και γυναικών, παραδέχτηκε ότι αυνανίζεται στην εργασία του.

Μπορεί να ακούγεται αηδιαστικό, αλλά ο Μαρκ Σάρτζεντ, καθηγητής ψυχολογίας στο  Πανεπιστήμιο του Νότιγχαμ, δηλώνει ότι ένα διάλειμμα για αυνανισμό εν ώρα εργασίας, μπορεί να κάνει τους υπαλλήλους πιο αποδοτικούς.

Άρα, αφού ήδη το κάνετε, γιατί να μην πληρώνεστε κιόλας; Οι αιτήσεις λήγουν τον Σεπτέμβριο.

Πηγή: Independent

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA