Σε αυτό το εστιατόριο σερβίρουν “Lego” Burgers!

Υπάρχει καλύτερο παιχνίδι από τα Lego; (Εκτός από τα Playmobil, φυσικά). Όχι, δεν υπάρχει. Υπάρχει καλύτερο fast food από τα burgers; (Εκτός από τον γύρο, πάλι, φυσικά). Ξανά όχι. (Περιμένετε, θα δείτε που το πάω). Υπάρχει καλύτερο εστιατόριο από αυτό που συνδυάζει τα δύο; (Εκτός ίσως από ένα εστιατόριο που σερβίρει γύρο σε μορφή Playmobil, φυσικά). (Εντάξει, σταματάω). 

Στις Φιλιππίνες, αν τύχει και περάσετε ποτέ για μια «βόλτα» ημερών ή/και εβδομάδων, θα βρείτε το μου-τρέχουν-τα-σάλια Brick Burger και μια ολόκληρη σειρά από burgers που έχουν θεματική τα… τουβλάκια! Δεν μοιάζουν λαχταριστά;

Η Jergs Correa, ιδιοκτήτρια του Brick Burger, είπε ότι θέλει να δημιουργήσει ένα fast food μέρος, το οποίο απευθύνεται αποκλειστικά στους λάτρεις των τουβλακίων της Lego. Όλοι μας δεν ονειρευτήκαμε το ίδιο; Ε, η Jergs το έκανε πραγματικότητα.

Το εστιατότιο, χωρίς να έχει νομική σχέση με την δανέζικη εταιρεία παιχνιδιών, σερβίρει τετράγωνες, πολύχρωμες νοστιμιές, μαζί με πατάτες. Μιαμ!

Υπάρχουν 10 διαφορετικά είδη burger στο εστιατόριο. Οπότε αν σου αρέσουν τα κλασικά, μπορείς να παραγγείλεις το cheeseburger σου αλλά αν νιώθεις λίγο πιο περιπετειώδης, μπορείς να ζητήσει “macaroni and cheese” που θα έχει στην κορυφή του burger και κομμάτια μπέικον.

Προσφέρει επίσης και ακαταμάχητα γλυκά:

Ψάχνετε για εισιτήρια ήδη;

Στέλλα Σαρρή

Share
Published by
Στέλλα Σαρρή
Tags: LegoBurger