Categories: ΕΛΛΑΔΑ

Εσωκομματικές έριδες στο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή το άρθρο του ευρωβουλευτή Στέλιου Κούλογλου περί «ισοπαλίας» Μητσοτάκη – Τσίπρα στη ΔΕΘ

Τον ασκό του Αιόλου φαίνεται ότι άνοιξε το άρθρο του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιου Κούλογλου περί «ισοπαλίας» Μητσοτάκη – Τσίπρα στη ΔΕΘ, καθιστώντας όλο και περισσότερο σαφές, πως ο Αλέξης Τσίπρας αμφισβητείται όλο και πιο ανοιχτά, από το εσωτερικό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Χαρακτηριστική της έντασης που επικρατεί στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ήταν και η ανάρτηση – απάντηση του Παύλου Πολάκη στο Facebook, όπου εξαπέλυσε ευθεία επίθεση στον δημοσιογράφο και ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Αργότερα, ο Στέλιος Κούλογλου σε τηλεοπτική του εμφάνιση, απάντησε στον Παύλο Πολάκη και τον κατηγόρησε πως κάνει προεκλογική καμπάνια, αλλά για υποψήφιους άλλων κομμάτων.

Μιλώντας στο Action24 είπε σχετικά με το θέμα τα εξής: «Εγώ είμαι 30 χρόνια στη δημοσιογραφία και κανείς δεν θα μου αφαιρέσει το δικαίωμα του λόγου. Και οι ευρωβουλευτές πρέπει να συμβάλουν, στο καλό της παράταξης αλλά και της χώρας. Ήταν μία ισοπαλία του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά εκτός έδρας. Δεν θέλω να ασχοληθώ με τις αναρτήσεις του Πολάκη, έχω πιο σημαντικά πράγματα.

Κοίταξε ο Πολάκης είναι καλός αλλά κάνει προεκλογική εκστρατεία των άλλων κομμάτων. Π.χ. τον κ. Κιμπουρόπουλο τον έβγαλε πρώτο βουλευτή σε σταυρούς, και με ρεκόρ για τη ΝΔ, κόντεψε να φτάσει τον Γλέζο, πέρασε τον Μεϊμαράκη στις τελευταίες ευρωεκλογές, γιατί του επιτέθηκε πριν από τις ευρωεκλογές ο κ. Πολάκης και του “έδωσε” 800.000 σταυρούς. Επειδή δηλαδή κάνει καλές προεκλογικές καμπάνιες. Αλλά επειδή είναι μακριά οι εκλογές μάλλον δεν θα τον χρειαστώ».

POPAGANDA