Categories: TECHNEWS

Ερχονται στην Ελλάδα τα iPhone 6s και 6s Plus

Σε δύο μέρες – την Παρασκευή – φτάνουν στην Ελλάδα τα νέα iPhone 6s και 6s Plus, τα οποία θα κοστίζουν ακριβότερα από όλες τις συσκευές κινητών που έχει διαθέσει μέχρι τώρα η Apple στη χώρα μας.

Συγκεκριμένα, οι τιμές των νέων μοντέλων iPhone 6 θα ξεκινούν από τα 789 ευρώ και θα φτάνουν ώς τα 1.099 ευρώ! Ειδικότερα, οι τιμές που ανακοινώθηκαν χθες για το iPhone 6S είναι: iPhone 6S 16 GB 789 ευρώ, iPhone 6S 64 GB 899 ευρώ και iPhone 6S 128 GB 999 ευρώ. Οσον αφορά το iPhone 6S Plus, οι τιμές θα είναι: iPhone 6S Plus 16 GB 899 ευρώ, iPhone 6S Plus 64 GB 999 ευρώ και iPhone 6S Plus 128 GB 1.099 ευρώ! Οπως ήδη έχει ανακοινώσει η Apple, τα νέα iPhone «είναι ιδιαίτερα αναβαθμισμένα σε σχέση με τα υπάρχοντα», παρότι η οθόνη τους παρέμεινε στις 4,7 ίντσες για το iPhone 6s και στις 5,5 ίντσες για το iPhone 6s Plus.

Η σημαντικότερη διαφορά των νέων iPhone είναι η ενσωμάτωση μιας νέας τεχνολογίας, την οποία η Apple ονομάζει 3D Touch γιατί προσφέρει μια «τρίτη» διάσταση στην αφή. Συγκεκριμένα, το παρατεταμένο πάτημα στην οθόνη πάνω σε ένα εικονίδιο ή μια φωτογραφία έχει ως αποτέλεσμα να εμφανίζονται περισσότερες λειτουργίες – δυνατότητες.

Επίσης, βελτιωμένος είναι και ο επεξεργαστής τους, ο οποίος είναι ταχύτερος κατά 70% σε σχέση με τον προηγούμενο, ενώ μεγάλη έμφαση δόθηκε και στη νέα οπίσθια κάμερα που διαθέτουν τα iPhone 6s και 6s Plus. Η ανάλυση ανέβηκε πλέον στα 12 megapixels, ενώ προσφέρει και τη δυνατότητα για λήψη 4K video. Επιπλέον, η εμπρόσθια κάμερα των 5 megapixels υπόσχεται καλύτερη ποιότητα στις βιντεοκλήσεις μέσω του FaceTime. Ακόμα, η λειτουργία Live Photos ζωντανεύει τις φωτογραφίες αξιοποιώντας το 3D Touch. Στην προκειμένη περίπτωση, το iPhone τραβά περίπου 1,5 δευτερόλεπτο παραπάνω εικόνες, ώστε να προσφέρει την κίνηση ή τον ήχο σε μια live photo.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA