Categories: ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Παρούσα στα Δικαστήρια και η δράστις

Παρά τα όσα είχαν ακουστεί, η δράστις της επίθεσης με βιτριόλι εμφανίστηκε σήμερα (30.09.2021) στο δικαστήριο και μάλιστα λίγο μετά την Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Στο δικαστήριο έφτασε πριν από λίγο η Έφη Κακαράντζουλα, η γυναίκα που κατηγορείται ότι επιτέθηκε στην Ιωάννα Παλιοσπύρου με βιτριόλι, τον Μάιο του 2020.

Σήμερα, δεύτερη ημέρα της συνεδρίασης του δικαστηρίου στο βήμα του μάρτυρα αναμένεται να ανέβει η Ιωάννα, η οποία με την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας έχει δηλώσει ότι θα είναι παρούσα σε κάθε συνεδρίαση του δικαστηρίου.

H Ιωάννα Παλιοσπύρου έφτασε στο δικαστήριο, καθώς συνεχίζεται η εκδίκαση της υπόθεσης για την επίθεση με βιτριόλι εις βάρος της. Η Ιωάννα θα ανέβει στο βήμα του μάρτυρα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου για να εξιστορήσει όσα έγιναν εκείνο το πρωί.

Τα μέτρα ασφαλείας ήταν αυστηρά καθώς τα τηλεοπτικά συνεργεία βρίσκονταν σε απόσταση πίσω από κορδέλα οριοθέτησης. Μέσα στο δικαστήριο θα βρίσκονται ελάχιστα άτομα, συγγενείς και φίλοι της Ιωάννας Παλιοσπύρου καθώς και οι συνήγοροί της, ενώ το πλαίσιο είναι τέτοιο που στην αίθουσα θα επιτραπούν μόνον τέσσερις δημοσιογράφοι και αυτοί εκ περιτροπής ανά μισή ώρα.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA