Categories: Ο ΚΑΙΡΟΣ

«Επιμένει» ο καύσωνας και την Τετάρτη 09/08

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 27 έως 37 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες με πρόσκαιρους όμβρους και πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων κυρίως στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες με πρόσκαιρες καταιγίδες κυρίως στην Μακεδονία.  Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί τοπικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 38 και κατά τόπους 39 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες με πρόσκαιρους όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες στην Ήπειρο και τη δυτική Μακεδονίας κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και στο Ιόνιο βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα Ηπειρωτικά από 22 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στο Ιόνιο από 24 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες με πρόσκαιρους όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στη Θεσσαλία και στα ορεινά της Πελοποννήσου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 38 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη αίθριος προβλέπεται ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και στις Κυκλάδες πρόσκαιρα την ημέρα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 26 έως 30 και στην Κρήτη κατά τόπους έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις στα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA