Categories: ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Έχετε ξαναδεί το “High Fidelity” κάνοντας πικνίκ;

Μια από τις ταινίες που άλλαξαν τη σχέση μας με τη μουσική, με τον καλύτερο και τον χειρότερο δυνατό τρόπο, το αγαπημένο μας High Fidelity, προσγειώνεται το Σάββατο 5 Μαΐου σε μια μεγάλη κινηματογραφική οθόνη, στην πλατεία Κοτζιά!

Μια συναρπαστική κινηματογραφική ιστορία, βασισμένη στο αδιαπραγμάτευτα διαφορετικό, καυστικό ομότιτλο μυθιστόρημα του Νικ Χόρνμπι, του ανθρώπου που είτε γράφει για ανδρικές εμμονές, είτε για ανασφάλειες, χωρισμούς, βιβλία, ποδόσφαιρο, μουσική ή νεανικές απροσδόκητες εγκυμοσύνες, καταφέρνει να διηγηθεί τις πιο ευφάνταστες, αστείες και αληθινές λογοτεχνικές ιστορίες, επανέρχεται επιτέλους στη μεγάλη οθόνη.

Αφορμή της συγκεκριμένης κινηματογραφικής επιστροφής αποτελεί το Athens Urban Picnic: The Book Edition μια λογοτεχνική αστική παρέμβαση στην Αθήνα από τον En Lefko 87.7 και τη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση, οι οποίοι παρεμβαίνουν δημιουργικά στην πόλη, μετατρέποντας την πλατεία Κοτζιά σε πάρκο με πολλή μουσική, βιβλία, σινεμά, δράσεις για παιδιά, θέατρο και εμπνευσμένα διαδραστικά παιχνίδια!

Το Σάββατο 5 Μαΐου, λοιπόν, από τις 11 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ, η Πλατεία Κοτζιά φιλοξενεί το Athens Urban Picnic: The Book Edition, με αφορμή την αναγγελία της Αθήνας ως Παγκόσμιας Πρωτεύουσας Βιβλίου 2018 από την UNESCO. Η ημέρα ξεκινά με πολλή μουσική από τους παραγωγούς του En Lefko 87.7 και ολοκληρώνεται με την προβολή της ταινίας του Στίβεν Φρίαρς, ενώ περιλαμβάνει δραστηριότητες για όλες τις ηλικίες και τα γούστα.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του πικνίκ εδώ, ετοιμάστε τα καλαθάκια και τα βιβλία σας και τα λέμε στα γρασίδια!

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA