Categories: ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Και οι Eagles of Death Metal στη φετινή συναυλιακή λίστα του καλοκαιριού…

Ήταν μια από τις συναυλίες του περσινού καλοκαιριού που θυσιάστηκαν στο βωμό των capital controls. Τελικά, δεν μας επισκέφθηκαν πέρυσι τον Ιούλιο όπως ήταν προγραμματισμένο και, φυσικά, από τότε κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι. Δυστυχώς, δημιουργώντας κακές αναμνήσεις. Οι Eagles of Death Metal ήταν η μπάντα που είχε την ατυχία να βρίσκεται στην σκηνή στις 13 του περασμένου Νοέμβρη, στο συναυλιακό χώρο Μπατακλάν στο Παρίσι, όταν είχαμε το προτελευταίο σκληρό τρομοκρατικό χτύπημα των τζιχαντιστών που αιματοκύλησε την γαλλική πρωτεύουσα.

Η μπάντα δε θρήνησε θύματα, φυσικά δυσκολεύθηκε να ξεπεράσει το σοκ (αν είναι ποτέ αυτό δυνατόν), αλλά επειδή η ζωή – και το ροκ εν ρολ – συνεχίζεται, ξαναβγήκε στο δρόμο για να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα: να δώσει συναυλίες. Έτσι, στις 7 Σεπτεμβρίου θα έρθει και στην Αθήνα, στο Piraeus 117 Academy. Θα είναι η δεύτερη εμφάνισή τους στη χώρα μας, καθώς το 2005 είχαν ανοίξει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη τα λαιβ του «αδερφού σωματείου» των Queens of the Stone Age με τους οποίους μοιράζονταi τον Josh Homme (ο οποίος όμως δεν περιοδεύει με το γκρουπ).

H προπώληση ξεκινά σήμερα Πέμπτη 24/3 στο Ticket House (Πανεπιστημίου 42, εντός στοάς) και από το www.ticketpro.gr . Τα πρώτα εισιτήρια κοστίζουν 29€ και μετά την εξάντληση τους η τιμή θα διαμορφωθεί στα 34€.
Σπήλιος Τσακίρης

Share
Published by
Σπήλιος Τσακίρης