Categories: ΕΛΛΑΔΑ

Η υπεράσπισή της Δημοκρατίας απαιτεί να αντιστεκόμαστε διαρκώς στους μικρούς και μεγάλους πειρασμούς της αδιαφορίας και της ανοχής απέναντι στη βία», δηλώνει η Δόμνα Μιχαηλίδου στην Popaganda

«Οι Έλληνες πολίτες αποφάσισαν για το πολιτικό τέλος της Χρυσής Αυγής στις πρόσφατες εθνικές εκλογές. Η δικαιοσύνη σήμερα, βασικός πυλώνας της Δημοκρατίας, επικύρωσε τον εξοβελισμό αυτού του νεοναζιστικού μορφώματος καταδικάζοντάς το ως εγκληματική οργάνωση.»

Έτσι ξεκινά το σχόλιο της Δόμνας Μιχαηλίδου.

Η υφυπουργός Εργασίας πιστεύει πως η «η Δημοκρατία, όμως, δεν είναι αυτονόητη, πολύ δε περισσότερο δεν είναι δεδομένη. Εξασφαλίζεται καθημερινά από τη στάση των πολιτών, του καθενός από εμάς. Η υπεράσπισή της απαιτεί να αντιστεκόμαστε διαρκώς στους μικρούς και μεγάλους πειρασμούς της αδιαφορίας και της ανοχής απέναντι στη βία, τον εξαναγκασμό των συνειδήσεων, τη δαιμονοποίηση της διαφορετικότητας.»

Σταύρος Διοσκουρίδης

Ο Σταύρος Διοσκουρίδης γεννήθηκε το Μάιο του 1983 στην Αθήνα. Παράλληλα με τις σπουδές του στις Πολιτικές Επιστήμες ξεκίνησε και την ενασχόληση του με τη δημοσιογραφία. Είναι από τα ιδρυτικά μέλη της Popaganda. Επίσης από το 2008 «διατηρεί» την εκπομπή Λατέρνατιβ μαζί με τον Παναγιώτη Μένεγο (08.00-10.00, Εν Λευκώ 87.7) .

Share
Published by
Σταύρος Διοσκουρίδης