Categories: ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Δείτε τις σκηνές από τον 7ο κύκλο του Game of Thrones

Συντομότερος από ότι συνήθως, ο 7ος κύκλος του Game of Thrones, σύμφωνα πάντα με το HBO, θα περιλαμβάνει επτά μόνο επεισόδια, και αναμένεται να ξεκινήσει αργότερα από το συνηθισμένο, δηλαδή κάπου μέσα στο καλοκαίρι του 2017, δεδομένου ότι οι παραγωγοί καθυστέρησαν τα γυρίσματα εξαιτίας του καιρού.

«Τώρα που ο χειμώνας έχει φτάσει στο Game of Thrones, οι παραγωγοί Ντέιβιντ Μπενίοφ και o Νταν Γουέις θεώρησαν ότι οι ιστορίες της επόμενης σεζόν θα εξυπηρετηθούν καλύτερα με την έναρξη της παραγωγής λίγο αργότερα από το συνηθισμένο, όταν ο καιρός αλλάζει. Αντί λοιπόν να ξεκινήσει την άνοιξη η σειρά, θα πάει λίγο αργότερα και θα ξεκινήσει το καλοκαίρι», δήλωσε το καλοκαίρι ο Κέισι Μπλόις, πρόεδρος προγραμματισμού του HBO.

Οι σκηνοθέτες της 7ης σεζόν θα είναι οι Μαρκ Μάιλοντ, Τζέρεμι Ποντέσουα, Ματ Σέικμαν και Άλαν Τέιλορ. Η παραγωγή θα βασιστεί κυρίως σε γυρίσματα στη Βόρεια Ιρλανδία, την Ισπανία και την Ισλανδία.

Σύμφωνα με το trailer που θα παρακολουθήσετε παρακάτω, στο ΗΒΟ έρχονται μεταξύ άλλων τα: Big Little Lie, The Deuce, The Young Pope, Room 104, Crashing αλλά και νέες σεζόν των Ballers, Veep, Vice Principals, Animals, Curb Your Enthusiasm, Vice, Insecure κ.ά.

Παρακολουθήστε ακόμη το πολύ ενδιαφέρον βίντεο από την παραγωγή του 7ου κύκλου Game of Thrones:

Αναστασία Βαϊτσοπούλου

Share
Published by
Αναστασία Βαϊτσοπούλου