Categories: ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Δύσκολα τα πράγματα για τον τίτλο», παραδέχεται ο Αρσέν Βενγκέρ

Ο Αρσεν Βενγκέρ παραδέχθηκε εμμέσως πλην σαφώς πως η Άρσεναλ δεν μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο από την Τσέλσι του Μουρίνιο. Ο Αλσατός τεχνικός, υποστήριξε πως τα δυο συνεχή στραβοπατήματα σε Τσάμπιονς Λιγκ και Πρωτάθλημα κλείνουν μια τελείως απογοητευτική βδομάδα για τους «Κανονιέρηδες», που προηγήθηκαν και στα δυο ματς, αλλά στο ένα έφεραν ισοπαλία -με την Άντερλεχτ, από 3-0 σε 3-3, ενώ χθες, κέρδιζαν τη Σουόνσι με 1-0, αλλά οι Ουαλοί το γύρισαν σε 2-1 μέσα σε τέσσερα λεπτά.

«Σκεπτόμενοι τις εμφανίσεις που κάναμε, στο τέλος τα αποτελέσματα που πήραμε ήταν απογοητευτικά . Ήμασταν μπροστά με 3-0 κόντρα στην Άντερλεχτ και 1-0 εδώ και στο τέλος χάσαμε δυο βαθμούς από την Άντερλεχτ και τρεις από την Σουόνσι. Νομίζω ότι είναι πολύ, πολύ απογοητευτικό, επειδή πρέπει να είσαι ικανός όταν είσαι μπροστά 1-0 και μια μεγάλη ομάδα να κερδίζεις το παιχνίδι», είπε ο Βενγκέρ και συνέχισε αναφερόμενος στην Τσέλσι:

«Η Τσέλσι θα έχει κατά μέσο όρο 100 βαθμούς αυτή την σεζόν. Αν δεις τους βαθμούς που έχουν αν συνεχίσουν έτσι κανείς δεν θα τους πιάσει, αυτό είναι σίγουρο. Αυτή την στιγμή δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιος ικανός να τους ανταγωνιστεί». ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Κώστας Χανδρινός