Categories: ΕΛΛΑΔΑ

Δίκη Χρυσής Αυγής: «Ο Μπούκουρας δεν ξέρει να κάνει τίποτα άλλο από πίτσες κι πεϊνιρλί»

Από τους συνολικά 18 πρώην βουλευτές της οργάνωσης, χθες Πέμπτη 15/10, κατέθεσαν αιτήματα να ανασταλεί η εκτέλεση της ποινής τους και έτσι να μην οδηγηθούν στη φυλακή, 4 καταδικασθέντες.

Οι υπόλοιποι αναμένεται να προχωρήσουν σε αντίστοιχες ενέργειες κατά τη σημερινή συνεδρίαση. Στο δικαστήριο βρίσκονται ήδη οι Αρτέμης Ματθαιόπουλος και Παναγιώτης Ηλιόπουλος, οι οποίοι θα ανεβούν στο εδώλιο.

Η συνήγορος του πρώην βουλευτή Στάθη Μπούκουρα ζήτησε την αναστολή της ποινής του: «Μέχρι να ολοκληρωθεί το δευτεροβάθμιο δικαστήριο αν μπει φυλακή θα έχει εκτίσει την ποινή του» είπε.

Μάλιστα, η Βάσω Πανταζή υποστήριξε ότι κατά τη διάρκεια της δίκης ήρθαν 13 μάρτυρες ανάμεσα τους και ένας μητροπολίτης, οι οποίοι περιέγραψαν τη σύννομη και ήσυχη ζωή που ζει ο Σταθης Μπούκουρας, επισημαίνοντας στο τέλος: «κ. Πρόεδρε ο Μπούκουρας δεν ξέρει να κάνει τίποτα άλλο από πίτσες κι πεϊνιρλί».

Οι καταδικασθέντες πάντως ζητούν να αφεθούν ελεύθεροι μέχρι το Eφετείο καθώς διαφορετικά θα υποστούν οι ίδιοι και οι οικογένειες τους υπέρμετρη βλάβη ενώ δεν αποτελούν ύποπτοι τέλεσης νέων εγκλημάτων ή ύποπτοι φυγής.

Πηγή: news247.gr

Σπήλιος Τσακίρης

Share
Published by
Σπήλιος Τσακίρης