Categories: ΚΟΣΜΟΣ

Δάγκωσε υπάλληλο εστιατορίου εξαιτίας λάθους στην παραγγελία

Στη σύλληψη μίας ιδιαίτερα οργισμένης και… πεινασμένης γυναίκας, η οποία δάγκωσε μία υπάλληλο εστιατορίου με αφορμή κάποιο λάθος στην παραγγελία, προχώρησαν οι αρχές στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, όλα ξεκίνησαν όταν η 25χρονη Λάβλι Ρόμπινσον επισκέφθηκε εστιατόριο αλυσίδας fast food, το βράδυ της Δευτέρας.

Όπως υποστηρίζει η υπάλληλος του καταστήματος Λατάνια Νέλσον,  η 25χρονη αρχικά παράγγειλε δύο καυτερά σάντουιτς με κοτόπουλο, ωστόσο στην πορεία άλλαξε γνώμη ζητώντας τέσσερα μικρότερα σάντουιτς.

Η αλλαγή της παραγγελίας και κάποιο μπέρδεμα στην κουζίνα είχαν σαν αποτέλεσμα να μην παραλάβει η Ρόμπινσον τα σάντουιτς τα οποία επιθυμούσε, με την ίδια να κάνει λόγο για σκόπιμο λάθος από την πλευρά του καταστήματος και να εκτοξεύει ύβρεις προς τους υπαλλήλους.

Η υπάλληλος του καταστήματος Λατάνια Νέλσον δεν συγκρατήθηκε και της απάντησε, με τις δύο γυναίκες να έρχονται σύντομα στα χέρια.

Αν και μικρότερη στο δέμας, η 25χρονη πελάτισσα κατόρθωσε να δαγκώσει στο πόδι την υπάλληλο, με την τελευταία να «απαντά» με κάποια χτυπήματα στο πρόσωπο.

Ύστερα από επέμβαση των αρχών, η Ρόμπινσον συνελήφθη κατηγορούμενη για επίθεση και ξυλοδαρμό. Αντίθετα, δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες στη Νέλσον, καθώς οι αρχές θεώρησαν ότι βρισκόταν σε άμυνα.

Η υπάλληλος του καταστήματος, μάλιστα, επέστρεψε στην εργασία της την επόμενη ημέρα.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA