Categories: ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Daft Punk: Έτοιμοι για περιοδεία το 2017;

Φήμες της παγκόσμιας περιοδείας των Daft Punk έχουν για άλλη μια φορά διαδοθεί, καθώς ένας μυστηριώδης νέος δικτυακός ιστότοπος έχει εμφανιστεί.

Η υποψία εξαπλώθηκε αρχικά τον περασμένο μήνα, όταν στην ιστοσελίδα Lollapalooza φάνηκε ότι θα παίζουν στο φεστιβάλ του επόμενου έτους – που οδηγεί τους άλλους να υποστηρίζουν ότι είναι επίσης πιθανό να εμφανιστούν ως πρώτο όνομα στο Glastonbury.

Τώρα, μια νέα ιστοσελίδα που ονομάζεται «Alive 2017» έχει εμφανιστεί διαδικτυακά. Οι Daft Punk έχουν βγάλει δύο live άλμπουμ που ονομάζονται «Alive 1997» και «Alive 2007» και έχουν πάρει το όνομά τους από τις δύο περιοδείες τους, που συμβαίνουν μια φορά σε μια δεκαετία – κάτι που συμβάλλει στη θεωρία ότι θα συνεχιστεί η παράδοση, με περιοδεία το 2017.

Όχι μόνο αυτό, αλλά η ιστοσελίδα έχει τους κρυμμένους αριθμούς ’23’ ’05’ ’33’ ’22’ – κάτι που οδηγεί σε πολλές θεωρίες για το τι μπορεί να σημαίνουν. Όπως αναφέρει το Genius, οι χρήστες στο Reddit και το tumblr επιθεώρησαν τον κώδικα της σελίδας και βρήκαν ότι οι αριθμοί που φαίνονται είναι συντεταγμένες για τις τοποθεσίες του Παρισιού, το Λος Άντζελες, το Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη, το Τόκιο, το Σάο Πάολο, την Ίμπιζα και το Ίντιο.

Υπάρχει, επίσης, στο site η γραμμή «WAKE DATE 27-10-2016», το οποίο είναι ακριβώς ένα μήνα μετά αφού δημιουργήθηκε η ιστοσελίδα και προτείνει ότι είτε θα υπάρξει μια ανακοίνωση είτε θα βγει νέα μουσική στις 27 Οκτωβρίου.

Ο χρόνος θα ταίριαζε, καθώς οι Daft Punk παίζουν ζωντανά κάθε δέκα χρόνια, με τις προηγούμενες περιοδείες τους να έχουν λάβει χώρα το 1997 και το 2007. Υπήρξαν επίμονες φήμες τους τελευταίους δύο μήνες ότι θα εμφανιστούν στο Glastonbury το επόμενο έτος, 20 χρόνια μετά την μόνη εμφάνισή τους . Νωρίτερα αναφέρθηκε ότι έχουν «πλησιάσει» το δίδυμο για να παίξουν ως headliners.

Πηγή: NME

Αναστασία Βαϊτσοπούλου

Share
Published by
Αναστασία Βαϊτσοπούλου