Categories: ΚΛΠ

Το Cyclehack Athens προσγειώνεται στη Στοά Έμπορων από 19 έως 21 Ιουνίου

Για 48 ώρες, 40 τυχεροί στην Αθήνα και σε άλλες 30 ακόμα πόλεις στον κόσμο, από το Τόκιο έως τη Νέα Υόρκη και απ΄το Μπιλμπάο έως τη Βυρηττό, θα κληθούν να συμμετάχουν στο παγκόσμιο κίνημα του Cyclehack, να συγχρονιστούν και να δώσουν λύσεις σε καθημερινά αστικά ποδηλατικά προβλήματα. Έξυπνα hacks για τα ποδήλατα μας, creative digital media, προτάσεις για τη σήμανση στην πόλη, ποδηλατικό styling και πολλά άλλα θα βρίσκονται στο μενού των δημιουργικών επιλογών για τους cyclehackers. Το event απευθύνεται σε μηχανικούς, designers, αρχιτέκτονες, προγραμματιστές, καλλιτέχνες, ανήσυχους ποδηλάτες και ποδηλάτισσες και γενικά σε όλους εσάς που προτιμάτε να βλέπετε τις λύσεις και όχι τα προβλήματα. 

Ξεκίνημα το απόγευμα (19.00) της Παρασκευής 19 Ιουνίου και ολοκληρώνεται την Κυριακή 21 Ιουνίου με παρουσιάσεις όλων των cyclehackers της Αθήνας, καθώς και την ανάδειξη των καλύτερων.  Ένας παγκόσμιος open source κατάλογος έχει δημιουργηθεί και περιμένει να φιλοξενήσει τα Cyclehacks που θα προκύψουν απ’όλες τις πόλεις που θα συμμετάσχουν. Στο πλαίσιο του event ο Στάθης Στασινόπουλος, μηχανικός και δημιουργός του πρώτου ελληνικού σπαστού ποδηλάτου ΄’folding-project’  θα μας μιλήσει για το σχεδιαστικό ταξίδι προς την αναζήτηση του ιδανικού ποδηλάτου πόλης. Μαζί μας θα είναι επίσης και η ανοιχτή ποδηλατική ομάδα ‘Μόλις Φύγαμε’, για να μας διηγηθεί τη μοναδική εμπειρία του να ταξιδεύεις Αθηνά-Αμστερνταμ με ποδήλατο.

Τo Cyclehack Athens πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων, με την υποστήριξη της Στοάς Εμπόρων. Συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής εδώ. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα. 

 

 

Στέλλα Σαρρή

Share
Published by
Στέλλα Σαρρή