ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι commuter μόλις κυκλοφόρησαν το ομώνυμο EP τους

Οι commuter, μετά το πρώτο τους single “Light“, παρουσιάζουν το ντεμπούτο ομώνυμο ΕΡ τους. To “commuter”  περιέχει 4 τραγούδια σε μουσική των commuter και σε στίχους του Διονύση Κουταβά.  Η σύνθεση και ηχογράφηση του ΕΡ πραγματοποιήθηκε μέσα στο 2022 σε παραγωγή του Αλέξ Μπόλπαση στο Suono Studio και Freaks Studio (Αθήνα), ενώ το mastering έγινε από τον Greg Obis στο Chicago Mastering Service. Η εικαστική επιμέλεια του εξωφύλλου πραγματοποιήθηκε από τον graphic designer AD Visions. 

To “commuter” αποτελεί ένα ημερολόγιο ενηλικίωσης. Θέτει τους προβληματισμούς που γεννιούνται, ενώ προσπαθεί να ξορκίσει και ταυτόχρονα να συμφιλιωθεί με τα συναισθήματα που συνοδεύουν αυτό το ταξίδι. Είναι ο φόβος, η ματαίωση, το άγχος αλλά και ο έρωτας μέσα από έναν φορτισμένο κιθαριστικό λαβύρινθο ρυθμών και μελωδιών.

To EP “commuter” είναι μια ανεξάρτητη παραγωγή και κυκλοφορεί ψηφιακά σε όλες τις streaming πλατφόρμες και σε μορφή κασσέτας από την Bitter Tea Records

STREAM/BUY

https://linktr.ee/commuterband

Cover Photo: Argiris Liosis

 Οι commuter θα εμφανιστούν live στο Ρομάντσο στις 3 Φεβρουαρίου.

Προπώληση Εισιτηρίων:

www.viva.gr/tickets/music/lungs-x-commuter-live-at-romantso

Facebook Event

Bio:

Οι commuter ξεκίνησαν ως μουσικό project του Διονύση Κουταβά (vocals/guitar) στην Αθήνα του 2019 με βασική επιρροή τον post-punk ήχο της σκηνής του Καναδά (Women, Preoccupations) αλλά και το νέο ρεύμα του Ηνωμένου Βασιλείου (Shame, Squid). Τον Οκτώβριο του 2021 το project απέκτησε μορφή full band, με την προσθήκη των Δημήτρη Κουτσούλη (drums), Σπήλιου Κάκκα (bass) και Αλέξανδρου Κολοκυθά (guitar) και έκτοτε πραγματοποιεί εμφανίσεις στην σκηνή της Αθήνας και προσεχώς στην υπόλοιπη Ελλάδα.  Τον Οκτώβριο του 2022, κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο single και video clip “Light” ενώ το ομώνυμο ΕΡ της μπάντας κυκλοφορεί τον Ιανουάριο του 2023 σε ψηφιακή μορφή και κασέτα από την Bitter Tea Records. 

Facebook | Instagram | YouTube | Spotify | Bandcamp

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA