ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι Boogie Belgique ανεβαίνουν απόψε στη σκηνή του Piraeus Club Academy

Οι Boogie Belgique μας προσκαλούν σήμερα, 3 Νοεμβρίου στη χρονομηχανή του μουσικού τους σύμπαντος, σε μια ξεχωριστή βραδιά, γεμάτη απρόσμενες μίξεις trip hop, nu – jazz & electro-swing ρυθμών. Μας διεγείρουν και μας κινητοποιούν. Στο Piraeus Club Academy.

Οι Boogie Belgique παρουσιάζουν ένα υπέροχο οπτικοακουστικό σόου με live sampling, τρομπέτα, πλήκτρα, σαξόφωνο, ντραμς, κρουστά και τα υπέροχα φωνητικά της Emily Van Overstraeten. Ελάτε σε μία μυστηριώδη περιπέτεια και αφεθείτε σε μία υπέροχη μουσική εμπειρία.

Ο ήχος των Boogie Belgique, χαλαρωτικός και οικείος, γεμάτος νοσταλγία και μια γλυκιά μελαγχολία, αποπνέει την αίσθηση των big bands μίας άλλης εποχής στο σήμερα.

Οι Boogie Belgique δημιουργούν έναν κόσμο με μια φωτεινή και μια σκοτεινή πλευρά, έναν κόσμο που εμπνέεται από τα καλύτερα και τα χειρότερα της εποχής μας. Οι Boogie Belgique μας καλούν να επιβραδύνουμε τους ξέφρενους ρυθμούς, να χαλαρώσουμε, να αναπνεύσουμε, να ονειρευτούμε.

Στις 3 Νοεμβρίου μπαίνουμε στη χρονοκάψουλα των Boogie Belgique για να δραπετεύσουμε από ένα ασφυκτικό παρόν και να φαντασιωθούμε ένα καλύτερο αύριο.

Για τα εισιτήρια πατήστε εδώ
Piraeus Club Academy, Πειραιώς 105 & Βίτωνος
Οι Πόρτες ανοίγουν: 20.30
BOOGIE BELGIQUE on stage: 21:30
Οι φωτογραφίες είναι της daria.msdv και του Monday Jr.
POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA