ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Είστε έτοιμοι να χαθείτε στον μαγευτικό AV κόσμο των Mathame;

Ένα ταξίδι ήχου και εικόνας έρχεται κοντά μας στις 22 Μαΐου 2024 στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού. Οι παγκόσμιοι superstars Mathame, έρχονται στην Αθήνα με ένα θεαματικό AV show που θα κάνει αυτή τη μέρα αξέχαστη.
Ο κόσμος των Mathame είναι ένας μαγευτικός AV κόσμος και για μια ξεχωριστή βραδιά, όσα θα δούμε και θα βιώσουμε είναι σίγουρο ότι θα καταφέρουν να σπάσουν τα συναισθηματικά όριά μας. Πρόκειται για μία μοναδική οπτικοακουστική εμπειρία που όμοιά της δεν έχει ξαναγίνει στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού.
Ο Matteo και ο Amedeo, τα αδέρφια από την Ιταλία που ακούν στο καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Mathame, θεωρούνται, αυτή τη στιγμή, ένα από τα πιο περιζήτητα και αναγνωρισμένα acts της παγκόσμιας χορευτικής μουσικής! Οι παραγωγές τους δημιουργούν ατμόσφαιρες που ξεκινούν ένα μοναδικό αισθητηριακό ταξίδι.
Το μουσικό τους ταξίδι ξεκίνησε σε ένα χωριό κρυμμένο στο δάσος, σε μια πλαγιά της Αίτνας, όπου βυθίστηκαν στην παραγωγή ηλεκτρονικής μουσικής. Αυτό το μοναδικό περιβάλλον ενέπνευσε τη δημιουργία συναισθηματικών και κινηματογραφικών ηχοτοπίων που τους ξεχώρισαν στην ηλεκτρονική μουσική σκηνή.
Ο σκοτεινός και ταυτόχρονα ρομαντικός παλμός των Mathame έχει γοητεύσει τους ακροατές τους σε όλο τον κόσμο, μεταφέροντάς τους σε αιθέρια πεδία με κομμάτια, όπως τα «Skywalking» και το «Nothing Around Us». Η επιτυχία τους «εξερράγη» στη σκηνή των κλαμπ, χάρη στη συνεργασία και υποστήριξη στο τεράστιο brand/δισκογραφική των Tale of Us, Afterlife.
Με κυκλοφορίες σε εταιρείες, όπως οι Afterlife και B1, οι Mathame έχουν καθιερωθεί σε ηγέτες του είδους. Συνεχίζουν να εμπνέουν μια νέα γενιά παραγωγών και ακροατών, αφήνοντας ανεξίτηλο σημάδι στο είδος της μελωδικής techno. Σε κάθε περίπτωση, είναι πλέον δεδομένο ότι το κοινό αναμένει με ανυπομονησία κάθε νέο τους εγχείρημα και ότι το μέλλον τους ανήκει αδιαμφισβήτητα.
Μαζί τους ο ηλεκτρονικός παραγωγός LYKE και ο ανερχόμενος γιος του διάσημου DJ Black Coffee, SONA!

Last Details

➤ Πόρτες
Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 18:30
➤ Πρόσβαση στο θέατρο
O Δήμος Αθηναίων θα παρέχει στους επισκέπτες δωρεάν μεταφορά με τη χρήση shuttle bus το οποίο θα πραγματοποιεί αναβάσεις στο Θέατρο από τις 19.00 έως τις 21.30 ξεκινώντας από την οδό Σαρανταπήχου. Μετά το πέρας της συναυλίας, το shuttle bus θα εξυπηρετεί την κατάβαση του κοινού από το θέατρο.
➤ Warning
Κατά τη διάρκεια της συναυλίας θα χρησιμοποιηθεί strobe lighting. Δεν θα είναι ασφαλές για οποιονδήποτε με επιληψία και φωτοευαισθησία.
➤ Εισιτήρια
More.com Network:
Τηλ: 211 7700000
Σημεία προπώλησης: Public καταστήματα // Nova καταστήματα // More Spot Technopolis
Αντιγόνη Πάντα-Χαρβά

Share
Published by
Αντιγόνη Πάντα-Χαρβά