Categories: ΕΛΛΑΔΑ

Χωρίς προβλήματα πραγματοποιούνται τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια

Κανονικά πραγματοποιούνται από τις πρωινές ώρες της Δευτέρας, όλα τα δρομολόγια των πλοίων, μετά τη βελτίωση των καιρικών συνθηκών και τη μικρή εξασθένηση των ανέμων.

Την Κυριακή, προβλήματα δημιουργήθηκαν στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, λόγω των ισχυρών ανέμων που έπνεαν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές και έφθαναν κατά τόπους τα 8 με 9 μποφόρ.

Από τον Πειραιά δεν πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Κυριακής τα προγραμματισμένα δρομολόγια των επιβατηγών οχηματαγωγών πλοίων «Blue Star Naxos» για τις Κυκλάδες, «Blue Star 1» για Χίο, Μυτιλήνη και «Νήσος Ρόδος» για Σάμο, Χίο και Μυτιλήνη.

Κανονικά θα πραγματοποιήθηκαν τα δρομολόγια των πλοίων για την Κρήτη. Κλειστές ήταν επίσης, οι γραμμές Αγία Μαρίνα-Νέα Στύρα, Καβάλα-Θάσος και Ληξούρι-Αργοστόλι.

Προβλήματα δημιουργήθηκαν και σε τοπικά δρομολόγια πλοίων στις Κυκλάδες.

Στο μεταξύ, δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί από την πρόσκρουση του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου «Ζάκυνθος Ι» στο λιμάνι της Κυλλήνης κατά τη διαδικασία κατάπλου.

Στη θαλάσσια περιοχή επικρατούσαν δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Το πλοίο είχε αναχωρήσει από τη Ζάκυνθο με προορισμό την Κυλλήνη, μεταφέροντας 23 επιβάτες, 8 ΙΧ αυτοκίνητα και 3 φορτηγά.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA